Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől rbanc leszek? Vagy változtat bármit is az életemen?
21 évesen még nem feküdtem le olyannal, aki ne lett volna a barátom. Most viszont másfél éve nem voltam senkivel. Alkalmam lett volna, de mindig kihátráltam. Félek, hogy ettől ribi leszek, vagy megutálom magam...
Vágyom a szexre, az érintésre, de amikor már közeledne az alkalom, hányingerem lesz és undododni kezdek a szextől. Miért? Mekkora bűn, ha kapcsolaton kívül fekszem le valakivel?
Erre találták ki- igen, nektek is lányok! :-)- az erotikus masszázst. A te kielégülésedről szól minden, nem kell lefeküdnöd senkivel, de szexuálisan kielégülsz.
35/F
Ez etol egyszerubb.
Olyanal kell szexelned aki nincs a mindennapi barati korodbe. Itt egy rakas ilyen pasit talalsz.
Egyebkenr merre laksz?
Nekem volt egy hoszabb kapcsolatom, akkor vesztettem a szüzességem, a szex szar volt, miattam mert nem voltam elég nyitott, nem mertem, az akkori pasim meg nem jól állt ehhez. Aztán volt 2 x egy éjszakás kalandon távoli ismerőssel, ők egészen mások voltak a szexben, az egyik borzasztó gyenge mutatvány volt, a másik meg szuper volt, nagyon ügyes és segítőkész volt. Aztán összejöttem egy sráccal, akivel már nyitottab, némi tapasztalattal gazdagodva. Ő a férjem azóta :)
Szval mértékkel és kellő védekezéssel szerintem egy két tapasztalaszerző szextől nem leszel ribi. De ha ezt te magaddal nem tudod leboxolni semmiképp ne kezdj bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!