Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen ciki szüznek lenni?
Figyelt kérdés
mondjuk egy 30 éves nő annak számit?2016. okt. 27. 18:23
1/7 anonim válasza:
Férfiként olyan 17-19, nőként olyan 20-22 éves kortól kezdve durván.
És ezt nem én mondom, hanem ez a legtöbb ember véleménye. Egy 20 éves szűz férfit már lenéz a legtöbb ember, tetszik (neked kedves lepontozónak ez) vagy sem
2/7 anonim válasza:
Sosem ciki szűznek lenni. Inkább furcsa.
Én elgondolkodnék azon, hogy miért hozta úgy az élet, hogy még szűz ennyi idős korában is?
3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló igazad van én is igy látom a mai világban 20 éves férfi nem is férfi hanem fiúcska még ha nem vesztette el már..
2016. okt. 27. 18:43
4/7 anonim válasza:
1vel egyet értek csak hozzátenném hogy amikor betöltöttem a 16ot már elkezdtek cikizni aztán kijártam a sulit és mostmár nem kapok senkitől megjegyzést (kivéve a szüleimtől) és így könnyebb lenni :)
5/7 anonim válasza:
nem az élet hozza úgy, hanem az ember maga dönti el, hogy mikor, és kivel szeretne először ilyesmit csinálni. szerintem nem ciki, az a ciki, ha valakinek 12 évesen már nincs meg.
6/7 anonim válasza:
30 évesen már mindenképpen az. A szexualitás hozzátartozik a felnőtt élethez, ha valaki ennyi idősen sem jutott el idáig, akkor ott valami gond van.
7/7 anonim válasza:
'mondjuk egy 30 éves nő annak számit?"
Igen és ben a kor hanem at indokok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!