Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen ciki szűznek lenni? 22/l
Figyelt kérdés
Eléggé félénk természetű vagyok és leginkább csak amiatt.2016. okt. 3. 23:53
1/23 RRR válasza:
nem
csak egy kedves és türelmes férfi kell neked
és emiatt ne légy félénk
2/23 anonim válasza:
Aranyos lehetsz és egy valódi ritka kincs! Légy büszke magadra hogy jobb vagy nagyon nagyon sok lánynak ;)
3/23 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem ciki, de az ciki ha ebből ördögi kört gyártasz és emiatt eltaszítod az embereket.
4/23 anonim válasza:
Most nem az a nagy kérdés, hogy ciki-e vagy sem. Azt mindenki döntse el magában. A nagy kérdés az az volna, hogy te gondnak érzed-e.
22/F
5/23 anonim válasza:
vérciki, lol xD 22 évesen még nem dugtál csaje? megszarok ezen XD
6/23 anonim válasza:
Nem az.
Pasik próbálkoztak, de te nem akartad?
8/23 anonim válasza:
De hogy ciki én is 22 voltam mikor elvesztettem. Nem szégyeltem nem tagadtam, vártam egy olyanra aki alkalmas lenne rá. ÉÉÉÉÉs jól benéztem vele, nem érte meg várni.... De hidd el hogy a szüzesség nem túl értékelt dolog semmivel se leszel több vagy kevesebb ha már elvették vagy ha még az vagy. De erre csak azután jösz rá hogy csináltad és semmi nem változik kb. Ne aggódj emiatt ne is nagyon foglalkozz vele ha úgy érzed készen állsz és van rá megfelelő partnered akkor csináld. Ha csak végre elakarod veszteni akkor meg csak óvatosan mert az első személyel akivel szexelsz meghatározó lesz ami elkísér egész életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!