Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért olyan elítélendő a pisiszex? Miért
ódzkodik ettől annyi ember, aki szereti imádja. Hogyan
lehetne kideríteni, hogy mely lányokban van hajlandóság
erre?
Figyelt kérdés
Annyira szeretném végre ismét csinálni, de a mai világban...
Engem nagyon izgat ha lepisilhetek egy pasit meg ha nyilvanos helyeken pisilhetek meg ha tele a sauna én meg szépen lassan csorgatom és nem veszi eszre senki ezeket imadom. Viszont ha engem pisilnek le azt nem egyszer egy pasivt lepisiltem saunaban ő meg vissza akart pisilni de akkor el is ment a kedvem. Meg azt nem szeretnem ha punciba popsiba pisilnének de pl megpisiltetnem a pasit meg nézném ahogy pisil meg én telibe oisilném szájába is ha akarja ezek iszonyat izgi dolgok sztem talalsz sok ilyen csajt hozd szoba randin kiderül
2016. okt. 29. 11:44
12/21 A kérdező kommentje:
Mint írtam én már a látványnak is örülnék :D
2016. okt. 29. 11:51
13/21 anonim válasza:
Én bárhogy gondolkodok férfiként nem csinálnám meg.
Saját sebed lepisiled az sterilizál, de ha mást / másba pisilsz az fertőző.
És nem érdekel az ilyen-olyan orvosi igazolás.
Miért hinnék olyan orvosoknak, akik eltitkolják a rák gyógyítási mószerét, szándékosan rákot diagnosztizálnak, akik gyógyszerrel tömik az embereket, hogy mellékhatásaik megjelenjenek rajtuk és az eredeti tüntet csak elnyomja, aki a kisgyereket mérgező oltásokkal tömi meg... áh.
Szóval szerintem tegyél le erről. Nem normális.
2016. okt. 30. 15:11
14/21 A kérdező kommentje:
De neked meg az Internet is gonosz nem? Meg a tévé - a trubadúrláda.
2016. nov. 1. 10:53
15/21 anonim válasza:
Az azért baromira nem mindegy, hogy csak nézni szeretnéd vagy a punciba pisilni?! (Wtf?!) Ez utóbbit csak azután engedném miután te meg utolsó cseppig kiittál egy nagy pohár "arany nedűt".
2016. nov. 5. 14:18
16/21 A kérdező kommentje:
Ha megvan a napi 2 liter vízfogyasztás (min) és átlátszó a "nedüd" akkor akár a forrásból is :) Simán! Íze sincs, csak szólok vagy nagyon minimális.
Ha sárga az sosem kellemes, az nekem sem tetszik, úgy én sem csinálom és nekem se csinálják.
2016. nov. 5. 14:23
17/21 anonim válasza:
Én sem értem mért ítélik el ennyire és mért gondolják hogy emiatt retardáltak vagyunk. Én szívesen kipróbálnám L
2016. dec. 27. 20:43
18/21 Subbpasi válasza:
Olyan lányokkal én ismerkednék akik kedvelik az ilyen dolgokat :-) egy kicsit megalázó de ettől a legizgibb :-D
2016. dec. 28. 16:10
19/21 anonim válasza:
Nem ítélem el azt aki ilyesmire vágyik, én attól hogy csináljam undorodok de felőlem otthon egymás között azt csinálnak az emberek ami jólesik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!