Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek találni fogok valaha is olyan lányt, akinek bejönnek ezek, vagy tul perverz vagyok és felejtős?
Szóval, azért jött létre ez a kérdés, mert tartok attól, hogy sose találok egy olyan lányt, akivel jól el lehetnék és az ágyban is kompatibilisek lennénk.
Szeretem a szexet, amivel ugyebár nincs is baj.. de viszont vágyok perverzebb dolgokra is, amiket eddig egyik barátnőmmel se lehetett csinálni.. vagy ha netalántán valamelyiket igen, akkor ő nem úgy élvezte mint én,csak a kedvemre akart tenni.
Nah de a vágyaimról.. szeretnék feneket nyalni, a másik szájába élvezni, szeretném kiprobálni a prosztatamasszázst.. jó lenne ha lelennék pisilve vagy lepisilhetnék mást és úgy szexelnénk, szívesen belepisilnék a másik fenekébe is.. szeretnék úgy nyalni, hogy nap végéig nem fürdik a másik.
Tudom, ez talán beteges.. de engem vonzanak ezek és hát egyszer élünk, ki kell élvezni ezt az egy életet.
Egy olyan lányt szeretnék, aki nem azért csinálja, mert "muszáj", hanem mert ő is élvezi azt, amit csinál, hisz így lehet a legjobban átadni magunkat egymásnak, az élvezeteknek.
Egyébként nem vagyok csúnya a lányok szerint, se igénytelen, se bunkó. ..csak hát a szex.
22/F
Nyugi,vannak ilyen csajok,akik szinten ilyen mereszek :)
Tenyleg mindent ki kell probalni,ezt lanykent is igy gondolom. Ezzel nem vagyok egyedul.
Ez nem merészség kérdése...
Amit leírtál nem tartozik az egészséges kategóriába.
Sajnálom, de őszinte leszek.. Én konkrétan félek az ilyen emberektől és még barátnak sem tudnálak elképzelni, ha tudom h arra vágysz h lehugyozz vkit.
Érdemes lenne segítséget kérned egy szakembertől.
Azon érdemes elgondolkodnod, h lehet h vannak ilyen beteg emberek mint te, de ez kb az emberiség 0,001°%
A többi normális embert taszítanak az ilyenek.
Ha magányos akarsz lenni egész életedben akkor csak gondold azt h ez normális.
Ha boldog szeretnél lenni akkor el kell fogadnod, h a normális embereknek ez undorító.
Szerintem a szexben bármit lehet, amit mindkét fél élvez. Nincs olyan, hogy egészséges.. amire te gondolhattál az a maradi lehetett. :)
És.. nem tudom miért félsz egy ilyen embertől, akinek ilyesmi vágyai vannak.. csak mert számodra nem vonzó ez az egész, még nem kell a másikat megbélyegezni. :)
Nem olyan durva dolgok ezek.
Annyi gusztustalan luvnya van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!