Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pisiszex? Tapasztalatotok, kellemes élményetek van? Illetve hogy került rá sor? Esetleg valakinek ez a fétise?
Figyelt kérdés
Fiúk lányok írhattok korral, nemmel mindennel :) Kösz2016. júl. 23. 14:44
1/9 anonim válasza:
Szex közben nem pisilünk. Azért van a prosztata, hogy ezt megakadályozza. Te csak lány lehetsz, ha ezt nem tudod. 59/f
2/9 anonim válasza:
Én szoktam kérni a páromat, hogy pisiljen nekem és imádom nézni. Sőt, van olyan is, hogy arra kérem pisiljen a hasamra. Néha meg is kóstolom, rendkívül izgató, íly módon érezni a nőt.
34/F
3/9 A kérdező kommentje:
Tisztelt első kedvéért: Az ne írjon aki nem tud értelmesen hozzászólni a dolgokhoz és nem is érintett! A többieknek köszönöm! :)
2016. júl. 23. 17:08
4/9 anonim válasza:
25/F
Nekem még nem volt részem pisiszex tapasztalatok gyűjtésében :( Valaki válalkozó szellemű Leányzó, Hölgy bevezethetne eme kategória rejtelmeibe :*
5/9 anonim válasza:
én izgatónak tartom, szóval benne lennék
L
6/9 anonim válasza:
Hm, ülj az arcomra s pisilj rám ;) 25/F
7/9 anonim válasza:
Sok tapasztalatom és kellemes élményem van és ez a fétisem!
Sokan szeretik a pisiszex valamilyen formáját és ha valamit mindkét fél szeret,nincs benne kivetnivaló,bármi is legyen az.Harmincas pár vagyunk.
8/9 anonim válasza:
Szia:) nekem volt ebben részem, élveztem:) párom (ő a lány) lepisilt, volt hogy kicsit be is pisilt előttem:) ha belegondolok is izgat és azt hiszem ez a fétisem is :)
9/9 anonim válasza:
Egyszer a fürdőkádba összepisiltük egymást majd alaposan megfürödtünk.)
41N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!