Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettem ilyen? (Bővebben lent)
Nagyon sajnállak barátom.
Had mutassak be neked egy többállapotú tudatállapotot.
Keresd továbbra is megfelelő lányt, miközben számodra legélvezetesebben élsz.
Ne stresszelj e hiányán, hisz minek...
De egyben ne legyen kizárva, amire mindig is vágytál és legjobb világmindenségben.
Tartsd nyitva kapuid, csak akkor kezdj csak szexre hajtani ha már látod, kiszemelted nem alkalmas elvárásaidnak.
DE ezekért értelmetlen tudatosan kizárni, eltaszítani.
Nem tudhatod mit hoz jövő, hát kérlek maradjon ez 1. számodra.
Miért lettél ilyen?
Hisz leírtad.
Érdemes lenne azért mélyebben elgondolkodni magadon is, és emberismerő készségedet fejleszteni. Ha éveken át csak alkalmatlan lányokkal sikerült akarni kapcsolatot, kicsit jobban kéne elemezd őket, többet realizálnod helyzeted, esélyeid.
Írj rám ha kell segítség.
Hasonló cipőben járok, őszinte, házias, odaadó lányként.
VOlt már egyéjszakás, volt már évekig tartó kapcsolatom, most mégis szingli vagyok. 25 évesen rendesen hülyének érzem magam hogy normális, komoly, közösködős, összeköltözős kapcsolatot akarok, lassan családot! 7 éve lakok külön, nem hétvégi kapcsolatot szeretnék. Nem szeretek általánosítani, de manapság nehéz ilyen társat találni...
benne lennék szexkapcsolatban, de a szívemet becsapni nem tudom.... Ilyenkor mivan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!