Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a barátnőm tudtára finoman?
Szerintem várj még ezzel. Ne léhy túl hirtelen. Első szex után ne vágj a lecsóba durván. Csak kérdezd meg hogy mit gondol erről és hogy te ezt szereted. És ha nemszeretné egyenlőre találtok más alternativát. Ez a legkézenfekvőbb.
De ha nem félted annyira ezt a kapcsolatot itt a durvább verzió: szex előtt mond neki
-a végén szo-pj le és myeld le oké? Azt imádom
A durva verzió: a végén szex köven mond neki hogynkapd be ráhuzod a fejét és elintézed magad. :D
19 L vagyok és az egyik barátnőm mesélte, hogy ő leszopta már a fiúját és le is nyelte neki, de a srác nem erőltetett rá semmit a szexben, egyszerűen csak kíváncsi volt, hogy milyen lehet és kipróbálta.
Ebből azt akartam kihozni, hogy szerintem közöld vele finoman, de semmiképp ne erőltesd rá. Ha nem akarja, akkor ne akaratoskodj, mert ellenkező hatást válthatsz ki. Lehet hogy később ő is magától kíváncsi lesz és megteszi. De lehet, hogy ehhez egy kicsit türelmesnek kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!