Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért szeretnének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért szeretnének annyira szexmentes párkapcsolatokat?

Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Miért ne?!

Egyébként honnan szeded ezt a hülyeséget? A nők is ugyan úgy szeretik a szexet. A szexet, a szexuális kielégülést, az orgazmust mindenki szereti.

2016. okt. 22. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Azért mert nekünk a szexhez érzelmek kellenek kötődés.. Nem úgy működünk mint a pasik.. Hogy f....sz fel áll ész meg áll... A pasik többsége tud érzelmek nélkül kefélni.. A nők kevésbé.. Jah és itt most ne említsük meg a prostikat mert az teljesen más kategória.... 22 L
2016. okt. 22. 14:44
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Ezt a hülyeséget honnan szedted vajon?
2016. okt. 22. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Életemben nem találkoztam olyan csajjal aki ne akart volna szexet, jó, nyilván nem az első héten de olyat még sose hallottam hogy "nagyon szeretem de soha nem akarok vele lefeküdni, csak együtt lenni vele"
2016. okt. 22. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Nő vagyok és imádok szexelni. Több, mint 10 éve vagyok ugyanabban a párkapcsolatban és még most is a heti szexigényem, legalább 3 alkalom, de azt se bánnám, ha minden nap is megoldható lenne!:) Úgyhogy erről ennyit.:)
2016. okt. 22. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

"A pasik többsége tud érzelmek nélkül kefélni.. A nők kevésbé.. Jah és itt most ne említsük meg a prostikat mert az teljesen más kategória"

Soha életemben nem feküdtem le senkivel pénzért, tehát nem vagyok prosti. Nő létemre mégis tudok érzelmek nélkül szexelni és voltak szexkapcsolataim. Ez nem azon múlik, hogy ki milyen "foglalkozású", illetve attól, mert valaki képes rá, még nem rossz ember!

2016. okt. 22. 16:42
 7/11 anonim ***** válasza:
A nők is igénylik a szexer ha a kapcsolatban már nincs is de attól lehet van valaki a háttérben
2018. márc. 16. 21:40
 8/11 anonim válasza:

21:40

"A nők is igénylik a szexet"

Ezt cáfolom! Mindig a pasikat szidják hogy szexmániás állatok,meg hogy a farkukal gondolkodnak..

2018. márc. 16. 21:43
 9/11 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan is.

De a nők is ugyanúgy kívánhatják, sőt, kívánják is, ez hülyeség, hogy minden nő ilyen kapcsolatot akar.

Lehet pont asszex volt a csajod vagy olyan gyógyszert szedett (pl a hormon tartalmú gyógyszerek csökkenthetik a szexuális vagyat, vagy ha rossz élménye volt, nagyon sok oka lehet)

2018. márc. 16. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy nőnek (magamból kiindulva) talán fontosabb az “érzelmi, lelki” kapcsolat, mint a szex.

De a kettő nem zárja ki egymást! Kell a szex is :)

2018. márc. 16. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!