Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem mutatják ki egyértelműen, hogy szeretnének szexelni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 13:30
1/10 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint kimutatják annak akivel szexelni akarnak.
2/10 anonim válasza:
Én itthon ledobom a ruhát,szexizek, rázom a popsimat vagy pucsitok.:D Én elég erősen kifejezem. Néha a kezembe veszem az irányítást. Annál kifejezőbb már nincs is.
3/10 anonim válasza:
Miért ne mutatnák ki? Ja, hogy neked nem mutatják! Annak, akivel akarnak, annak szokták, nyugodj meg ;-)
5/10 anonim válasza:
A kérdés lehet az, a férfiak miért nem veszik észre a jeleket...
6/10 anonim válasza:
A kérdező védelmére, van aki nem mutatja ki. Exem elég visszafogott volt, soha nem kezdeményezett. Persze, amikor megtörtént, utána bevallotta, akarta, nagyon is, csak ez a férfi dolga, hogy kezdeményezzen. Közel 2 év alatt, nem tudtam rászoktatni, hogy ő nyisson. Jelenlegi páromnál ez teljesen máshogy van, ő határozottan jelzi, ha akar valamit :D 26/f
8/10 anonim válasza:
1 részt mert a nők java része beszari egoista. A nők olyannal akarnak szexelni aki tetszik nekik.Olyan fiúval aki menő,vagy sikeres,esetleg pénzes. Olyannal aki oldalán büszkén állhatnak hogy ez az én párom.A többi meg le van szarva.
9/10 anonim válasza:
en ezt ugyszoktam kimutatni, hogy mindig valahogy megerintem a sracot, sokat keresem a tarsasagat, nevetek a viccein,sokszor felhozom a temat.. meg ilyenek...es nem ugy hogy kirakom a melleim :D
10/10 anonim válasza:
Hogy kiszűrjék azokat akik nem tudnak olvasni a sorok kozott. A celzasok, utalások mind azt szolgálják h teszteljék a férfit. Az intelligenciáját, talpraesettseget, határozottságát. Ha a hímnemű csak abból ért h "gyere b*ssz meg" az általában kuka, mivel a nő ugy van vele h az élet egyéb területein is egyszerű mint a faék, tehát nem rátermett, nem érdemel puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!