Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem mutatják ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem mutatják ki egyértelműen, hogy szeretnének szexelni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint kimutatják annak akivel szexelni akarnak.
2016. máj. 18. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Én itthon ledobom a ruhát,szexizek, rázom a popsimat vagy pucsitok.:D Én elég erősen kifejezem. Néha a kezembe veszem az irányítást. Annál kifejezőbb már nincs is.
2016. máj. 18. 13:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért ne mutatnák ki? Ja, hogy neked nem mutatják! Annak, akivel akarnak, annak szokták, nyugodj meg ;-)
2016. máj. 18. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Èn is kimutatom!!
2016. máj. 18. 13:44
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
A kérdés lehet az, a férfiak miért nem veszik észre a jeleket...
2016. máj. 18. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
A kérdező védelmére, van aki nem mutatja ki. Exem elég visszafogott volt, soha nem kezdeményezett. Persze, amikor megtörtént, utána bevallotta, akarta, nagyon is, csak ez a férfi dolga, hogy kezdeményezzen. Közel 2 év alatt, nem tudtam rászoktatni, hogy ő nyisson. Jelenlegi páromnál ez teljesen máshogy van, ő határozottan jelzi, ha akar valamit :D 26/f
2016. máj. 18. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
En kimutatom
2016. máj. 18. 15:57
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
1 részt mert a nők java része beszari egoista. A nők olyannal akarnak szexelni aki tetszik nekik.Olyan fiúval aki menő,vagy sikeres,esetleg pénzes. Olyannal aki oldalán büszkén állhatnak hogy ez az én párom.A többi meg le van szarva.
2016. máj. 18. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
en ezt ugyszoktam kimutatni, hogy mindig valahogy megerintem a sracot, sokat keresem a tarsasagat, nevetek a viccein,sokszor felhozom a temat.. meg ilyenek...es nem ugy hogy kirakom a melleim :D
2016. máj. 20. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy kiszűrjék azokat akik nem tudnak olvasni a sorok kozott. A celzasok, utalások mind azt szolgálják h teszteljék a férfit. Az intelligenciáját, talpraesettseget, határozottságát. Ha a hímnemű csak abból ért h "gyere b*ssz meg" az általában kuka, mivel a nő ugy van vele h az élet egyéb területein is egyszerű mint a faék, tehát nem rátermett, nem érdemel puncit.
2016. máj. 20. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!