Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ha nektek a volt baratnotok felajanana hogy csak szexelni jarjatok ossze mi lenne a valasz ra?
Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 22:20
11/17 anonim válasza:
mi találkoztunk tegnap. érzelmileg is, hát nagyon...
12/17 Csomorkány válasza:
A szex élvezete összefügg egy halom fölszabaduló hormonnal, ami ugyanakkor a másik felé fordít agyilag. Csak közben azonnal ott van az agyadban a tiltás is, hogy "nem, ez már egyszer nem működött, most sem fog".
Ez így együtt kész skizofrénia.
14/17 Péter33 válasza:
Ha mindketten akarjàtok, mièrt ne? Làttunk màr olyat, újra megpróbàltàk, de legtöbbször felesleges. Azèrt elgondolkodnèk rajta, mièrt csak szexre kellenèk az exnek. Ha te èrzelmileg többet akarnàl, nem erőltetnèm, csak fàjni fog utàna, mikor dob màsèrt.
15/17 Jozef38 válasza:
Én 22-évesen megtaláltam életem asszonyát,két évig minden rendben volt,teherbe esett,megijedt és elvetette,szakítottunk.Közel egy évig úgy ébredtem,hogy üresnek éreztem magam,nem telt el úgy egy nap sem,hogy ne járt volna a fejemben,éreztem az illatát a bőre finomságát,de ez az egész évről évre mind elhalványodott,azóta csak alkalmi két-háromhetes, max féléves kapcsolataim voltak,egyáltalán nem tudok még egy kicsit sem szerelmes lenni,ez a csoda márt nálam sajnos nem működött,de pár éve találkoztam vele,egy boltban eladó,mikor meglátott megnyitott egy pénztárat,mondván:"ide is lehet jönni"pedig csak talán ha négyen lehettünk a boltban,kénytelen voltam odamenni,ő köszöntött én megsem tudtam szólalni,a szívem a torkomban dobogott teljesen bevoltam tojva,minden kiesett a kezemből annyira szerettem volna lelépni onnan hogy az már őrület volt,de sikerült aztán még jópárszor bementem oda vásárolni,persze mindig akkor amikor nem dolgozott,így annak ellenére hogy tudtam ő ott dolgozik mégis teljesen semlegessé vált számomra,aztán egyszer mikor bementem elfelejtettem megnézni,hogy ott van-e,ott volt. A legdurvább az volt,hogy kijött utánam és kérte hogy beszélgessünk,beszélgettünk közben azt vettem észre hogy nemváltott ki semmilyen, sem negatív sem pozitív érzelmeket a jelenléte,a hangja vagy a finom édes illata,mintha egy vadidegennel beszélgettem volna,semmi plussz.Pár nap múlva ismét találkoztunk ugyanott és azt mondta,este végez utánna ha gondolom beszélgethetünk,én délutános voltam úgyhogy azt mondtam miért ne. A lényeg aznap este a bolt parkolójában beszélgettünk,majd megtörtént a dolog többször is.Akkor visszakaptam tőle a szívemből valamit,amitől ismét megtörténhet velem az a csoda,mert azóta ismét egész embernek érzem magam,és a nőknél sem csak a testi kapcsolat az ami érdekel,hanem testestül lelkestül.Ha hasonlóan fájdalmas volt a szakításod a volt pároddal,akkor én azt mondom tedd meg,ha nem akkor meg fölösleges hisz újat ugysem fog mutatni,csak az ő szemszögéből lennél jó helyen jó időben...
16/17 Béla Rudi Géza válasza:
Ha nem lenne senkim, neki se, akkor kapná a pisztolit ezerrel.
17/17 LizákGábor válasza:
Egyszer volt velem ilyen. Már volt neki egy új pasija, de felugrott valamiért, és mivel én akkor egyedül voltam, maradt... Reggel kérdem, hol a pasija? Mondja, lement vidékre a szüleihez. Mondom, és akkor mész ki elé az állomásra? Mondja igen. Mondom, és meg fogod ölelni, meg csókolni? Akkor már látszott rajta, hogy nem tetszik amit mondok! :) Mondom, nem ég le a bőr a képedről, hogy este velem voltáll, ma meg mész a csávóhoz? Hogy tudsz a szemébe nézni?? Erre szó nélkül felöltözött, és elrobogott. Akkor láttam utoljára. Már családanya, nem az akkori férjével! :) Szóval, ne legyetek ágymelegítők, mert az valahol másnak fáj... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!