Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ha nektek a volt baratnotok felajanana hogy csak szexelni jarjatok ossze mi lenne a valasz ra?
Figyelt kérdés
2016. okt. 20. 22:20
2/17 anonim válasza:
Nem. Csak újra szétkúrna lelkileg, az meg nem hiányzik.
3/17 anonim válasza:
Első és második válaszolóval is egyetértek. Nem tudnék ellenállni neki, de valószínűleg szétcseszne érzelmileg. 22F
4/17 anonim válasza:
Nemet mondanék. Tudom róla, hogy nem egy emberrel csinálta már, és egyébb dolgokat is tudok ami taszít tőle.
5/17 anonim válasza:
5 exem van, de egyikkel se tudnék lefeküdni, taszítanak. Meg kinyírna a jelenlegi és végleges párom. Amúgy szexeltem már exszel, nem esett jól.
6/17 anonim válasza:
pont ilyesmi történik velem. az a baj, hogy én is vágyom rá. és nem a szexre. hanem arra közelségre vele. és igen valószínűleg szétfog cseszni érzelmileg.
7/17 anonim válasza:
Én tuti igen! Habár nem a sajátommal mert az csúnya volt, de valaki máséval lazán.
8/17 anonim válasza:
Akinek több vér szorult a farkába mint az agyába, az igent mond. Sosem jó ötlet az ilyen. Nem tud egyik fél sem csak úgy tekinteni a másikra mindazok után.
9/17 anonim válasza:
ez egy veszélyes játszma lenne, messze nem ér nekem a testiség, hogy lelkileg ezt elviseljem, főleg, hogy már érzelmek sincsenek, így a testiség sem nagyon menne, vagy ha mégis, akkor az baromira nem ugyanaz lenne, mint régen...így tök értelmetlen minden szempontból az egész...
23F
10/17 anonim válasza:
Volt már ilyen...nem is egyszer. :) Nekünk működött a dolog, mert nem érzelmi, hanem szexuális volt a vágy. Ha jó az ágyban, és nincs akadálya, akkor érzelemmentesen simán működhet. A lényeg, h tisztázni kell azt, h csak testi kielégülés a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!