Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha egy ismerősötök úgy szed fel egy csajt, hogy rákosnak hazudja magát?
Egyik haverom felszedett egy lányt. Neki szokásosak az egy éjszakás kalandok ( mármint nem minden lányt megdug, csak nincs hosszan tartó komoly kapcsolata ), de szerintem ez már túlzás.
Azt hazudta, hogy rákos és kb 1 éve van hátra. Szerintem ez már mindennek a teteje, köpni-nyelni nem tudtam. Mit reagálnátok?
Felpofoznam es meg mondanam neki hogy ilyennel k, ruvara ne viccelodjon!
(Nagymamám is abban halt meg.)
18/l
Akkor lányok/hölgyek/nők! Ez valakinek bejönne? Mert nekem nőként nem. Gerjedek a magas férfiakra, a borostára, sötét hajra, de a betegekre nem. Ez komoly kérdés?
Engem nem érdekelne, de megkérdezném, hogy a lány tényleg ezért szexelt-e vele vagy amúgy is lett volna. Nekem ez hihetetlen. Jó hogy nem HIV pozitívat hazudott.
nem jó az ördögöt falra festeni.....
meg majdnem minden családban halt meg valaki így.....
ezért is egy irtó kegyetlen és bunkó dolog,így felszedni valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!