Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ezt "fejleszteni"? Hogy tovább bírjam?
Nos az élettársamnal 5 éve vagyunk együtt,és csak is kizárólag anyagi gondok miatt nem házasodunk össze. Úgy kezeljük mintha házasok lennénk.
Elég bizarr dolgokat tud kialálni. Pl. most az van,hogy rátalált a bdsm videókra,és azt mondta hogy csináljunk meg egy hasonló szituációt. Belementem,mert igazából már rég vártam,hogy ezt mondja. Kiadta az első utasításokat igyak 200-300 ml vizet és ne pisiljek. A baj az,hogy nem tud elég sokáig,elég kínzó lenni ez az egész. Mindig feladom és elrohanok wc-re.
Hogy lehetne ezt úgy csinálni,hogy minimum 1,5 órát kibírjak? De én személyesen 2 óraát szertnék
Egyébként meg a pc izmodat fejleszd. Ha az eléggé erős sokáig tudod visszatartani. Meg a vízbe tegyél kis sót.
Jó szenvedést kívánok!
Én mondjuk azt csinálnám a pasid helyében, hogy először is nem 200-300 ml vizet itatnék meg (ez ugyanis csak egy pohárnyi), hanem legalább úgy egy litert (nem egyszerre, de legfeljebb 10-15 percen belül idd meg mind), és nem is vizet, hanem zöld teát (mert az vízhajtó hatású). Ha megittad és érzed, hogy lassan pisilned kell, szólj a párodnak, hogy kötözzön ki, vagy csak kötözzön meg.
23/L
5# Te tetszel nekem ;) Erre gondoltam én is :D
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!