Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy bírjam ki nélküle?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki nélküle?

Figyelt kérdés

A fiú,akit szeretek,hajón fog dolgozni egy évet v kettőt minimum. Pénzt akar keresni,hogy elindulhasson belőle. Nem akarom elveszíteni de a terveit sem hátráltatnám. Nem vagyok a barátnője,pedig szeretné,de én így képtelen vagyok kimondani,amit érzek. Tavasszal még mással jártam,es ott csak 3 hónapig volt távol a barátom,de az is szörnyű volt,a távolság vetett véget a kapcsolatunknak. És most elkeseredtem. Végre találtam vkit akit minden hogy szeretek,akivel elsőre is jó a szex,és elmegy. Nem bírom ki! 😭😭😭

Kívánom az érintésérzékeny,hogy csókolózzunk,hogy szexeljünk,és tudom,hogy ő kell nekem.

Mit csináljak? Télen indul,januarban v előbb ha akkor már felveszik. A Karib-szigetekhez megy,vagy Amerikai más részére v Európa partjaihoz... ezek mind nagyon messze vannak. És az a sok év... Belehalok!

én 19L ő 23F

2016. szept. 1. 23:10
 1/9 A kérdező kommentje:
*kívánom az érintését
2016. szept. 1. 23:13
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
51%
Rövid időn belül találsz valakit, aki nem a világ túlfelére megy világot látni ahelyett, hogy veled lenne.
2016. szept. 1. 23:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok senki mást. Ő életem szerelme. És azért megy mert ez fontos, hogy legyen pénze. El tudjon indulni
2016. szept. 1. 23:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Januárig annyi minden történhet... ;)
2016. szept. 1. 23:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

19 éves vagy...lassan rá fogsz jönni,hogy senki(!) nem fontosabb,önmagadnál.A szerelmek,barátok jönnek-mennek,csakis Te magadra számíthatsz.Ez a srácra is igaz:feladni fiatalkori álmait,hogy világot lásson,utazgasson,egy "tiniszerelemért"?Ugyan már,ne legyél gyerekes csajszi :) Mellesleg,ha olyan szerelmes lenne,nem menne ki.Túléled,lesz majd más,ha pedig ő az igazi,akkor kibírjátok a távolságot is.

20N

2016. szept. 1. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
ha ő is úgyanígy érezne hogy te vagy élete szerelme akkor nem hagyna itt :)
2016. szept. 1. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
ha neki a munka fontosabb mint te akkor ő is biztos "nagyon" szeret xD
2016. szept. 1. 23:27
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem látok kiutat ebből a helyzetből
2016. szept. 2. 00:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem decemberig legyetek együtt, de beszéljétek meg, hogy ott vége. Nincsenek elvárások, nincs követelőzés, nincsenek fogadalamak. Sokáig lesztek külön, fiatalok vagytok senki sem várhat el semmit a másiktól ilyen hosszú időn keresztül. Ameddig külön vagytok mindenki azt csinál amit akar, nem kell tudnotok egymásról ilyen formán. Ha visszajön és úgy gondoljátok és úgy alakul összejöhettek újra
2016. szept. 2. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!