Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjam ki nélküle?
A fiú,akit szeretek,hajón fog dolgozni egy évet v kettőt minimum. Pénzt akar keresni,hogy elindulhasson belőle. Nem akarom elveszíteni de a terveit sem hátráltatnám. Nem vagyok a barátnője,pedig szeretné,de én így képtelen vagyok kimondani,amit érzek. Tavasszal még mással jártam,es ott csak 3 hónapig volt távol a barátom,de az is szörnyű volt,a távolság vetett véget a kapcsolatunknak. És most elkeseredtem. Végre találtam vkit akit minden hogy szeretek,akivel elsőre is jó a szex,és elmegy. Nem bírom ki! 😭😭😭
Kívánom az érintésérzékeny,hogy csókolózzunk,hogy szexeljünk,és tudom,hogy ő kell nekem.
Mit csináljak? Télen indul,januarban v előbb ha akkor már felveszik. A Karib-szigetekhez megy,vagy Amerikai más részére v Európa partjaihoz... ezek mind nagyon messze vannak. És az a sok év... Belehalok!
én 19L ő 23F
19 éves vagy...lassan rá fogsz jönni,hogy senki(!) nem fontosabb,önmagadnál.A szerelmek,barátok jönnek-mennek,csakis Te magadra számíthatsz.Ez a srácra is igaz:feladni fiatalkori álmait,hogy világot lásson,utazgasson,egy "tiniszerelemért"?Ugyan már,ne legyél gyerekes csajszi :) Mellesleg,ha olyan szerelmes lenne,nem menne ki.Túléled,lesz majd más,ha pedig ő az igazi,akkor kibírjátok a távolságot is.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!