Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan bírjam ki nélküle?

Hogyan bírjam ki nélküle?

Figyelt kérdés

Párom elrepült külföldre 2 hónapra és sajnos a tartózkodási helyén nincs internet a telefonálás pedig nagyon drága :(. 1-2 hetente tudunk majd csak beszélni és ő az egyetlen "barátom" is egyben és nagyon magányos vagyok nélküle. Még csak 3 napja ment el, de én már nem tudom mihez kezdjek. (azért nem mentem vele, mert nincs vízumom)Elkezdtem nyelvet tanulni (mindkettőnknek megtetszett egy nyelv és szeretném őt lekörözni), csinálok egy scrapbookot a kapcsolatunkról, sportolok, sétálok, kertészkedtem, lakást keresek, sütök-főzök, de állandóan ő jár a fejemben. Mit tegyek?

22/L

köszi !

2014. aug. 10. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezdj el titokban rúdtáncra járni, és lepd meg egy erotikus tánccal, ha hazajön. ;)

Hová utazott egyébként? USA? :)

2014. aug. 10. 19:41
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi :)))) ez jó ötlet, nem rúdtánc, de a hastánc tetszik neki, így majd azt gyakorlom :)

nem USA, és nem szeretném elárulni hová ,mert megesküdnék, h egyesek félreértenének

2014. aug. 10. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!