Hogyan bírjam ki nélküle?
Párom elrepült külföldre 2 hónapra és sajnos a tartózkodási helyén nincs internet a telefonálás pedig nagyon drága :(. 1-2 hetente tudunk majd csak beszélni és ő az egyetlen "barátom" is egyben és nagyon magányos vagyok nélküle. Még csak 3 napja ment el, de én már nem tudom mihez kezdjek. (azért nem mentem vele, mert nincs vízumom)Elkezdtem nyelvet tanulni (mindkettőnknek megtetszett egy nyelv és szeretném őt lekörözni), csinálok egy scrapbookot a kapcsolatunkról, sportolok, sétálok, kertészkedtem, lakást keresek, sütök-főzök, de állandóan ő jár a fejemben. Mit tegyek?
22/L
köszi !
Kezdj el titokban rúdtáncra járni, és lepd meg egy erotikus tánccal, ha hazajön. ;)
Hová utazott egyébként? USA? :)
köszi :)))) ez jó ötlet, nem rúdtánc, de a hastánc tetszik neki, így majd azt gyakorlom :)
nem USA, és nem szeretném elárulni hová ,mert megesküdnék, h egyesek félreértenének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!