Hogy bírjam ki nélküle?
Figyelt kérdés
Még csak 11 éves gyerek vagyok. Anya elment Wellnessezni és apával vagyok. Hiányzik és unatkozom, és potyognak a könnyeim ha rá gondolok. Vasárnap jön vissza. Hogy bírjam ki nélküle? Nagyon jó a kapcsolatunk. Hogy lehetne kibírni?2015. márc. 6. 18:16
1/7 anonim válasza:
Ott van apukád, milyen rossz lehet neki látni, hogy anyukád után sírsz, őt nem szereted?
2/7 A kérdező kommentje:
De szeretem de anya más.... Apát nem érdekli mit csinálok.
2015. márc. 6. 18:23
3/7 anonim válasza:
Anyukádnak valószínüleg szüksége van egy kis pihenésre. Szereted őt, örülj neki, hogy jól érzi magát. Ha nagyon hiànyzik, hívd fel! Próbáld meg nélküle is jól érezni magad és hipp hopp itthin lesz. Nézz meg egy jó filmet, tarts wellness napot forró fürdővel, hajpakolással, hívj át egy barátnőt, rakj be valami jó zenét, süss magadnaj valami finomat, vagy csinálj akármit amitől jobban érzed magad.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. 1 barátnőm van aki megy a mamájához. Sütni nem tudok. Nincs hajpakolóm. Nincs kádunk. Film nézés közben is hiányzik. :(
2015. márc. 6. 18:59
6/7 anonim válasza:
De cuki vagy. Nyugi. Ha kell, sírd ki magad. Bár inkább örülj neki, hogy anyukád tud pihenni kicsit.
Kérd meg apukádat, vigyen el téged holnap moziba, vagy állatkertbe, vagy valahová. Kérd meg, csináljatok valami közös programot.
7/7 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy egy 11 éves gyerek nem tudja egy hétvégre lekötni magát, míg az anyja nincsen otthon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!