Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy birjam ki nélküle?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nem tudunk együtt lenni az unnepekor nekem. Mar most nagyon hiányzik senki masra nem. Tudok gondolni csak ra mindenki ünnepel en meg szobában fekszem2014. dec. 24. 17:10
1/11 MadZsolti válasza:
Menj te is ünnepelni! Úgy is fogtok találkozni, hát inkább várd a talit, mint hogy szomorkodj addig;)
2/11 anonim válasza:
adj hálát az istennek, hogy van barátnőd.
én magányosan töltöm a napokat, és nem csak az ünnepeket.
3/11 A kérdező kommentje:
De azt se tudjuk mikor lesz tali :(( mert szülei ilyen szemetek....
2014. dec. 24. 17:12
4/11 anonim válasza:
szerintem nem csak te vagy itt..szoval fel a fejjel https://www.youtube.com/watch?v=-5HXwqI895M
5/11 anonim válasza:
kb 10 éves lehetsz szóval kapsz majd legót és elleszel vele:D
6/11 anonim válasza:
Megértelek! Én meg dolgozok, távol is van. Marad egy chat alkalmazás. Legalább ez!
7/11 anonim válasza:
Osztom az előttem szólót. :D Legozzál még...
8/11 anonim válasza:
nekem is így van a barátommal..
beszélni se nagyon tudunk mert mindketten elfoglaltak vagyunk
szívás ennyi
foglald el magad mással
nézz filmet, segíts otthon, menj ünnepelni :)
9/11 A kérdező kommentje:
Csak chetelni tudunk :( olyan jo lenne vele lenni
2014. dec. 24. 18:49
10/11 anonim válasza:
Mi sem vagyunk most együtt, de szeretnénk... Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!