Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni, hogy bírjam? F/30+
Figyelt kérdés
Amikor szexre kerül sor, kb 10-15 percnél tovább nem bírom, mert nincs levegőm hozzá... Folyton patakokban folyik rólam az izzadság, nem tudom, mi lehet a baj, vagy mit tudnék ez ellen tenni2016. aug. 22. 23:51
3/5 anonim válasza:
Leginkább meg kellene fiatalodnod. Ami ugye lehetetlen. Második verzió a lefogyás, ha esetleg kövér vagy. A harmadik a cigi, ha szívod. Negyedik, eljárhatnál kondizni, vagy sportolni, hogy jobb legyen az állóképességed.
más ötletem nincs
4/5 anonim válasza:
Állóképessé: edz; ússz, fuss pl. pont jók erre. Én is így vagyok vele, csak kb. másfél óra után ... én ezért kezdtem el úszni.
5/5 anonim válasza:
sport, sport, sport
annyira nehéz ezt a képletet megfejteni? Nincs állóképességem, hogyan segítsek magamon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!