Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan érzékeny a makkom. Mit lehet tenni hogy tovább bírjam?
Sziasztok!
A makkom túlságosan érzékeny, így gyors tempónál nagyon hamar elélveznék. Mitől lehet ez?
Néha hokizáskor is már az első perc után az elélvezés küszöbére tudok kerülni.. de hokizáskor abba tudom hagyni kicsit, így megoldódik a dolog, de szex közben 10-15 perc a max amit bírni tudok így, hogy már az első pár perc után óvatosnak kell lennem nehogy túl begyorsuljak és elsüljek.
Mitől lehet ez?
Azt is észrevettem hogy a makkom elég száraz.. Hokizást nedvesen még nehezebben tudom visszatartani, valamint a szopásnál is ha a lány nem áll meg néha, akkor egy gyors-bő nyálas perc után kb el is megyek..
Amit szoktam gyakorolni: elnyújtott hokizás, hátha segít jobban visszatartani magam, de a gond már az elején azzal kezdődik hogy a túl érzékeny makk miatt már az első perc után vissza kell tartanom a dolgokat és lelassítani..
Várom a tanácsaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!