Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kezdetben nincs vonzalom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kezdetben nincs vonzalom idövel kialakulhat?

Figyelt kérdés

Már 1 éve együtt vagyunk, de inkább barátságnak nevezném, mert a suerelem és a testi vonzalom egyoldalú.

Gondoltam h majd idövel kialakul.

Szerintetek?

2016. okt. 13. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Részemről biztos nem. A testi vonzalom eldől nálam azonnal. Látom rajta hogy kívánom-e. Ha egy férfit kívánok és tudom hogy mit akarok akkor max 1-2 találkozás után tudom.

N.

2016. okt. 13. 21:24
 2/7 anonim válasza:
Szia! Én ezzel a dologgal úgy vagyok, hogy a szerelem elsőre "kialakul". Meglátod, érdekel, megismered, vonzódsz hozzá stb. Ha valami barátságnak indul és abból próbáltok meg kapcsolatot építeni, az nem hiszem hogy jó. Azt hinné az ember jó alap, hogy már barátok vagytok és ismeritek egymást, de én úgy gondolom, nem véletlenül nem lettetek egyből szerelmes pár. A vonzalomnak elsőre kell kialakulnia, nem hónapokkal esetleg évekkel később. Nem elkeseríteni akarlak, de nem is a levegőbe beszélek...ha eddig nem alakult ki semmiféle vonzalom a másik fél iránt, akkor már egy év után nem is fog.
2016. okt. 13. 21:29
 3/7 János Gilján ***** válasza:

Logikus, amit az előttem szólók írtak, de a tapasztalatom mégis mást mutat. Mi a feleségemmel anno csak azért jöttünk össze egymással, hogy szexeljünk egyet, semmilyen érzelem nem volt a képben. Végül mint két "haver" mégis együtt maradtunk. Folyamatosan azt vártam, hogy mikor vet véget valamelyikünk ennek a furcsa kapcsolatnak, de végül fél év után elkezdtek kialakulni az érzelmek is egymás iránt. Jelenleg 10 éve vagyunk együtt és elmondhatom, hogy még soha sem voltam ennyire szerelmes, mint most vagyok belé. :) Azóta már tudom, hogy a szerelmet tudatos és minden napos munkával bizony lehet építeni és fejleszteni, ezért mind a ketten minden nap dolgozunk a kapcsolatunkon. Jelenleg olyan 10/9-re értékelem magunkat, és az egész ismeretségi körünkben sem látok még egy annyira harmonikus kapcsolatot, mint a miénk. A fiacskánk is most volt 1 éves szeptemberben. :)

36F és 33N

2016. okt. 14. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves János Gilján, ha szexkapcsolat volt akkor nyilván volt vonzalom. Az emberek nem azokkal alakítani ki szexkapcsolatot akivel nincs vonzalom. Te teljesen más dologról beszélsz.
2016. okt. 14. 16:45
 5/7 János Gilján ***** válasza:

Érzelmi alap nem volt. Kb leszartuk egymást, mindössze csak egy darab húst láttunk egymásban, akit fel kell próbálni, mint egy nadrágot. Ez akkoriban az akkori életszakaszunkban és lelki állapotunkban nekem is és a feleségemnek is kb így működött. A magam részéről akkoriban kb "bárkit" megdugtam volna, aki szétnyitja a lábát, a párom pedig ki akart próbálni egy izmosabb pasit,mert olyannal még nem volt együtt addig...

Igen, ez így meglehetősen SZÁNALMAS, ahogy leírom, de mégis egy ilyen szituból hoztunk ki egy virágzó kapcsolatot és egy valóban példa értékű házasságot, amire nem kicsit vagyunk mindketten büszkék. Ezért mondom, hogy megfelelő szándékkal és akarattal bizony kiépíthető, fokozható, továbbá KORLÁTLAN ideig megtartható a szerelem állapota!

A kulcs a mindkét fél által befektetett mindennapos és közös munkában gyökerezik. Ha megvan a szándék mindkét félben, hogy minden nap tegyenek a kapcsolatért, akkor nincs lehetetlen. Az más kérdés persze, ha az egyik félből ez hiányzik. Akkor a másik önmagában állhat a feje tetejére is, az a kapcsolat akkor is halott marad.

2016. okt. 14. 16:53
 6/7 anonim válasza:
Igen Kedves János ebben igazad van, hogy dolgozni kell a kapcsolatért. Viszont én is azt tudom mondani, hogy vonzalom kellett ahhoz, hogy lefeküdjetek egyáltalán egymással. Persze vannak olyan emberek, akiknek megy vonzalom nélkül is, mert a testiség fontosabb valahol, vagy éppen azért mert olyan életszakaszban járnak, ahol ezt helyezik előtérbe. Még a férfiaknál ez nem is olyan ritka, nőknél inkább. De ahogyan ezt a sztorit leírtad, egyből a Barátság extrákkal jutott eszembe :) Ott is csak szexeltek és később alakult ki az érzelem. Na de szerintem az idő sem mindegy. A kérdező leírása alapján nekem az jön le, hogy az egyik fél 1 év után nemcsak érzelmi szinten nem lépett előre, de a testiségről is azt írja, hogy egyoldalú a vonzalom, Szóval azt gondolom az sem felüdítő számára. Mert ha még nem is szerelmes belé, de legalább azt írná, hogy a szex jó vele és ez összetartja őket, de én úgy látom ez így nálunk nem igaz. Ezért gondolom, hogy ha egy év után sem történt előrelépés egyik téren sem, akkor az ügy halott sajnos...
2016. okt. 15. 20:30
 7/7 János Gilján ***** válasza:
Pont ezt írtam én is, ha az egyik fél nem hajlandó tenni semmit a kapcsolatért, akkor az valóban halott ügy.
2016. okt. 15. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!