Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kezdetben nincs vonzalom idövel kialakulhat?
Már 1 éve együtt vagyunk, de inkább barátságnak nevezném, mert a suerelem és a testi vonzalom egyoldalú.
Gondoltam h majd idövel kialakul.
Szerintetek?
Részemről biztos nem. A testi vonzalom eldől nálam azonnal. Látom rajta hogy kívánom-e. Ha egy férfit kívánok és tudom hogy mit akarok akkor max 1-2 találkozás után tudom.
N.
Logikus, amit az előttem szólók írtak, de a tapasztalatom mégis mást mutat. Mi a feleségemmel anno csak azért jöttünk össze egymással, hogy szexeljünk egyet, semmilyen érzelem nem volt a képben. Végül mint két "haver" mégis együtt maradtunk. Folyamatosan azt vártam, hogy mikor vet véget valamelyikünk ennek a furcsa kapcsolatnak, de végül fél év után elkezdtek kialakulni az érzelmek is egymás iránt. Jelenleg 10 éve vagyunk együtt és elmondhatom, hogy még soha sem voltam ennyire szerelmes, mint most vagyok belé. :) Azóta már tudom, hogy a szerelmet tudatos és minden napos munkával bizony lehet építeni és fejleszteni, ezért mind a ketten minden nap dolgozunk a kapcsolatunkon. Jelenleg olyan 10/9-re értékelem magunkat, és az egész ismeretségi körünkben sem látok még egy annyira harmonikus kapcsolatot, mint a miénk. A fiacskánk is most volt 1 éves szeptemberben. :)
36F és 33N
Érzelmi alap nem volt. Kb leszartuk egymást, mindössze csak egy darab húst láttunk egymásban, akit fel kell próbálni, mint egy nadrágot. Ez akkoriban az akkori életszakaszunkban és lelki állapotunkban nekem is és a feleségemnek is kb így működött. A magam részéről akkoriban kb "bárkit" megdugtam volna, aki szétnyitja a lábát, a párom pedig ki akart próbálni egy izmosabb pasit,mert olyannal még nem volt együtt addig...
Igen, ez így meglehetősen SZÁNALMAS, ahogy leírom, de mégis egy ilyen szituból hoztunk ki egy virágzó kapcsolatot és egy valóban példa értékű házasságot, amire nem kicsit vagyunk mindketten büszkék. Ezért mondom, hogy megfelelő szándékkal és akarattal bizony kiépíthető, fokozható, továbbá KORLÁTLAN ideig megtartható a szerelem állapota!
A kulcs a mindkét fél által befektetett mindennapos és közös munkában gyökerezik. Ha megvan a szándék mindkét félben, hogy minden nap tegyenek a kapcsolatért, akkor nincs lehetetlen. Az más kérdés persze, ha az egyik félből ez hiányzik. Akkor a másik önmagában állhat a feje tetejére is, az a kapcsolat akkor is halott marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!