Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalom kialakulhat e ebben az esetben? (meleg kérdés)
Szerintem fogadd el, hogy leszbikus vagy és próbálj ismerkedni hozzád hasonló lányokkal! Nem érdemes becsapnod önmagad, leszbikus vagy, ebből a helyzetből kell a legtöbbet kihoznod, legyél így boldog. Még nem késő, de 10 év múlva már még nehezebb lesz. A legváratlanabb helyzetekben bukkanhat fel a nagy Ő. :)
Én sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, amióta megtaláltam a párom! :)
27/F (meleg)
Most akkor vonzódsz hozzájuk vagy sem? Úgy értem testileg úgy a férfiakhoz általában?
Ha jól értem, akkor férfiakhoz és nőkhöz is vonzódsz érzelmileg, de a testiség nem akar menni.
Ez nekem kicsit biromantikus aszexualitásnak tűnik.
Nálam is ugyan ez van :/
Sohasem vonzott senki az ellenkező nemből.A sajátomból viszont annál inkább :) De féltem felvállalni,féltem a kiközösítéstől,a megalázástól,kinevetéstől.
Emiatt egy épeszű kapcsolatot sem tudok felmutatni :(
Van egy fiú lelki társam,de ennyi.
Szerintem ne várj arra,hogy majd jön valaki,akit képes vagy megszeretni.Lehet,hogy jövőre megtalálna,de lehet,hogy csak 10 év múlva.Kár várni,mert az élet kiszámíthatatlan.Vedd a kezedbe az irányítást,ne hagyd a sorsra magad.
Ha gondolod írhatsz nekem is,bár nem tudom mennyiben befolyásol a korom :)
Minél többet ismerkedsz és minél nyitottabb vagy,annál könnyebben fog megtalálni az a személy,akit tudnál szeretni kívül-belül,fizikailag-lelkileg,mindenhogy :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!