Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kialakulhat szerelem egy éjszakás ismertségből vagy ez csak erős vonzalom?
Egy buliban az este kezdetén ismerkedtünk meg a sráccal, majd az egész estét kb. reggelig együtt töltöttük. Táncoltunk, beszélgettünk, csókoloztunk. Nem több.
De én ezalatt úgy érzem teljesen beléestem... Már vagy több mint egy hónapos ez a sztori, de folyamatosan csak rá gondolok.
Egy oka van hogy nem beszélünk. Nem tudom ki ő. Sajnos ez kimaradt az éjszakai beszélgetésekből. A név.
Ez csak vonzalom? vagy egy este alatt tényleg lehet szerelmes az ember?
Hogy süllyedhet idáig egy lány? Nem értem.....
Nem,nem alakulhat ki vonzalom, de ne is várd,hogy bárkinek kellesz szerelemre, ha ilyen gázul viselkedsz...
Utolso.
Mi az hogy, hogy sullyedhet idaig egy lany. Ha nem tudsz ertelmesen valaszolni menj innen.
Dehogynem lehet vonzalom.
Kerdezo irj nyugodtan ha tanacs kene.
En is igy jartam csak en nem egy buliban lettem szerelmes hanem egy nyaralason.
3 napot estenkent (nem volt semmi) egyutt toltottuk, ittunk, beszelgettunk es ennyi. Csak mi most is beszelunk. Es nemsokara ujra talalkozunk.
Szoval van ilyen.
Es ez nalam erosebb is lett mint akarmelyik kapcsolatomnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!