Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kialakulhat még a vonzalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhat még a vonzalom?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy belsőre tökéletes férfi lenne, minden normális csaj álma, de külsőleg nem jön be. Inkább nevetségesnek találom a kinézetét, mint vonzónak. Tudom, ne legyek felszínes, de úgy érzem egy kapcsolatban az is fontos, hogy beinduljunk a másikra....kialakulhat ez még a későbbiekben, volt már valakivel hasonló?
2016. okt. 3. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint nem. Egy ideig en is adtam eselyt mindenkinek, de aztan rajottem hogy szelektalni kell.
2016. okt. 3. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Kialakulhat még. Nálam már volt ilyen,hogy csak később alakult ki.

Egy próbát megér. :)

2016. okt. 3. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Velem is volt, hogy később alakult ki. Eleinte egyáltalán nem vonzott, de aztán ahogy megismertem ,egyre jobban megkedveltem, olyannyira, hogy külsőre is elkezdett tetszeni, végül teljesen belé zúgtam és most is nagyon vonzódom hozzá, pedig már több mint 3 éve együtt vagyunk.
2016. okt. 3. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban igen is fontos hogy külsőleg is vonza az egyik fél a másikat. Nem erre kell kapcsolatot építeni ez tényleg de nagyon fontos. Hát ha nagyon mondogatod magadnak hogy bejön neked akkor igen. Vagy ha sokáig együtt vagytok akkor megszokod és már nem is lesz annyira furcsa vagy taszító.
2016. okt. 3. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem 50-50... A volt férjemet először olyan csúnyának láttam, hogy ránézni is alig tudtam, de beleszerettem. Idén randiztam egy pasival, aki ahogy te is írtad, belsőre tökéletes volt, de külsőre egyáltalán nem jött be. Két hónapig próbálkoztunk, de nem akartam tovább rabolni az idejét. :(
2016. okt. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!