Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két találkozás alatt kialakulhat a vonzalom?
A vonzalom nincs időhöz kötve.
Az csak beüt mint a ménkű...
Ne várd, ne dolgozz rajta, csak hagyd hogy magával ragadjon.
Keep smilin'!
20/L
Ha nem lenne sürgető, azt mondanám, ne siess. Találkozzatok, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, és ne a vonzalom legyen ami hajtson, hanem az ismerkedés varázsa. Később is átcsaphat valami másba, feltéve ha akkor már ő is annyira bízik majd benned, mint te benne. Ez két emberen múlik. Semmiképp ne engedd el, ismerd meg jobban, hagyd hogy ő is megismerjen, hiszen ez minden kapcsolat alapja.
Keep smilin'!
20/L
Köszönöm! Ezzel csak az a baj, hogy nem én vagyok az, aki előbb szállt ki. :) Én adtam volna még időt és lehetőséget, hiszen nekem is szükségem van időre ilyenkor. Ő pedig gyorsan el tudta dönteni, hogy egy másik lánnyal jobban fog járni. Akkor inkább ő lehetett a türelmetlen?
De nem baj, lesz majd másik! :)
A teória.
Ez a srác volt az 'A' terv, de mindig van 'B' terv is. Ha az eredeti 'A' terv nem jön össze, a 'B' lép oda helyette, átveszi a helyét, és ezentúl az lesz az 'A' terv. DE annak is lesz egy 'B' terve, satöbbi, satöbbi, satöbbi. Így megy ez kifogyhatatlanul...
Mindig van lehetőség, csak egy szabály van. Láss is, ne csak nézz. :)
Keep smilin'!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!