Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogyan küzdjem le ezt a dolgot?
Biztos lesz, aki elfogadja.
Ne haragudj, de nagyon megsértődnék, ha látnám, hogy a párom kb. ott öklendezik. Akkor inkább ne csinálja.
Hát, képzeld már el fordított helyzetben :) És tegyük fel, hogy nem vagy ápolatlan, nem vagy igénytelen.
Egyrészről sértő, mert ha ennyire utálja csinálni, akkor miért nem bízott bennem annyira, hogy elmondja. Ha meg nem utálja akkor meg mit fintorog? :D
A Punci íze megfelelő táplálkozással és életmóddal (kevés hús, zéró cigi, zéró alkohol, sok zöldség-gyümölcs, vitamin és ásványi anyag, valamint napi 3 liter víz fogyasztása) szignifikánsan feljavítható. A feleségemnek már olyan szinten "feljavítottuk" a punci ízét, hogy már pusztán az íz élmény miatt is imádok rajta nyalakodni. Viszont megértem, hogy miről beszélsz, én is szembesültem már katasztrofális punci íz-illat élményekkel és utána nekem is nehéz volt újra próbálkozni, mert féltem, hogy mi van, ha most is "olyan" lesz. Amennyiben kipróbáljátok a fent említett módszereket és úgy sem jön be az íze, akkor viszont jobb, ha inkább nem csinálod. A szex lényege, hogy csak olyan élményeket szerezz önmagadnak és a párodnak is, amelyek mindkettőtök számára élvezetesek. Sok sikert! ;)
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!