Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan küzdjem le azt a...

Hogyan küzdjem le azt a dolgot, hogy nem bírom a nyomást, a streszt?

Figyelt kérdés
Gyenge az idegrendszerem,37/férfi
2013. szept. 30. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak erre megfelelő terápiák. Egyébként pedig te magad döntöd el, hogy mit élsz meg stresszhelyzetnek. Korábban én is minden hülyeségen kiakadtam, ma már megtanultam, hogy vannak dolgok amikkel nem érdemes foglalkozni.
2013. szept. 30. 22:15
 2/3 A kérdező kommentje:
pl.ha belém kötnek az utcán....elszakad a cérna
2013. szept. 30. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Elszakad a cérna? ez tehát azt jelenti hogy dühös leszel és üvöltesz meg hasonló?

Ez még talán az egészségesebb formája a stressz nem tolerálásának.

Talán a megoldás egy nézőpontváltás lenne. Egy férfi legyen kimért, nyugodt, erős mint egy oroszlán, és ne kötekedő indulatos mint valami majom.

Én, nő létemre máshogy látom a dolgokat, egy harcban (hatalmi harcban) az nyer, aki a kevesebbet veszíti.

Tehát aki a kevesebb energiát fekteti a dologba.

Ez úgy néz ki, hogy ha bárkivel is összetűzésbe kerülök, a lehető leghiggadtabban, de mégis határozottan elmondom a véleményemet, és mivel ez minden vágyamat kielégítette, nyugodtan elsétálok és csinálom a dolgomat. Még a másik fél egyből felkapja a vizet, és abból a hirtelen felindulásból zihálva próbál kiosztani. Én még mindig nyugodtan csinálom a dolgomat, így innentől kezdve sérthetetlen vagyok. A másik fél még hosszú órákig őrlődik.

Ajánlom neked is kipróbálni az ilyesmit. Célravezető.

2013. okt. 1. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!