Hogyan küzdjem le azt a dolgot, hogy nem bírom a nyomást, a streszt?
Elszakad a cérna? ez tehát azt jelenti hogy dühös leszel és üvöltesz meg hasonló?
Ez még talán az egészségesebb formája a stressz nem tolerálásának.
Talán a megoldás egy nézőpontváltás lenne. Egy férfi legyen kimért, nyugodt, erős mint egy oroszlán, és ne kötekedő indulatos mint valami majom.
Én, nő létemre máshogy látom a dolgokat, egy harcban (hatalmi harcban) az nyer, aki a kevesebbet veszíti.
Tehát aki a kevesebb energiát fekteti a dologba.
Ez úgy néz ki, hogy ha bárkivel is összetűzésbe kerülök, a lehető leghiggadtabban, de mégis határozottan elmondom a véleményemet, és mivel ez minden vágyamat kielégítette, nyugodtan elsétálok és csinálom a dolgomat. Még a másik fél egyből felkapja a vizet, és abból a hirtelen felindulásból zihálva próbál kiosztani. Én még mindig nyugodtan csinálom a dolgomat, így innentől kezdve sérthetetlen vagyok. A másik fél még hosszú órákig őrlődik.
Ajánlom neked is kipróbálni az ilyesmit. Célravezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!