Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvászavarok és félelmek...

Alvászavarok és félelmek hogyan küzdjem le?

Figyelt kérdés

Éjszakánként amint lefekszem el kezd pörögni az agyam hülyeségeken, olyan mintha nemis a valóságban lennék, mindég attól félek hogy valami elö ugrik, vagy az ablakban,vagy a tükrömben vagy simán az ágy mögül..nagyon idegtépö, nyugtalanitó s nem hagy pihenni...

A teljes sötétet egyáltalán nem birom, muszáj hogy valami égjen, gyertya vagy éjjeli lámpa vagy a laptop fénye... de néha az sem elég, akkoris parázom, probaltam rádiót kapscolni hogy az leköt hogy arra figyeljek, kisebb nagyobb sikerrel.

Pár horror filmet láttam csak életembe de már egyáltalán semmit nem merek nézni ami vele kapcsolatos mert akkor szerintem elviselhetetlen szintre jutna ez a dolog

Ez csak akkor jelentkezik ha egyedül alszom,dehát 20 éves létemre nem alhatok ösökkel, bátyám meg már elköltözött.

Mit tegyek? segitsetek!!!

20L

2013. jún. 25. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is le kell kötnöd magadat!

Meg itt az a baj, hogy túlzottan ezzel foglalkozol és előre el kezdesz félni ezektől.

Ha lebírod küzdeni ezeket akkor nyugodtan nézhetsz filmeket.

És megnyugtatlak nem te vagy az első akinek hasonló problémája van!

2013. jún. 26. 03:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát igen ez egy nehéz ügy ha arra gondolsz hogy ne gondolj rá akkor már arra gondolsz :D szóval ez nem a legegyszerűbb..ismerős helyzet..a zenével mi volt a gond? de van egy seducor forte nevű gyógyszer ami nekem segít télleg és növényi gyógyszer
2013. júl. 17. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!