Nem tudom hogy kiírni a kérdést (mindig beleköt a rendszer), a félelmek a témája, leírtam a kiegészítésben. De írok egy kérdőjelet:?
Amikor ideköltöztünk, sok hibát fedeztünk fel a házon, amiből aztán per is lett és két igazságügyi szakértő is átnézte a házat és pl a tetőnket életveszélyesnek nyilvánították. Azóta a tető és a többi hiba is ki lett javítva, a szakértők is rendben találták, én mégis betegesen keresem a jeleket a házon és rettegek, hogy egyszercsak ránk fog dőlni. Pl.nemrégen az egyik szoba mennyezetén megjelent egy vékony hajszálrepedés. Pánikszerűen hívtam egy szakit, aki röhögőgörcsök közepette magyarázta el, hogy kb. 10 év, amíg az új házak "összeérnek", így normális, ha itt-ott hajszálrepedés jelenik meg.
Más: sokszor eszembe jut, amikor a temetőbe megyünk, hogy mi lenne, ha pont az én lában alatt szakadna be egy sír széle (apukám egyszer térdig belecsúszott a nagymamám sírjába, ahogy közellépett, hogy a virágot kicserélje a vázában)? Ettől olyan pánikba esem, hogy remeg kezem, lábam.
Szóval mindenkinek vannak fóbiái, ezzel együtt kell élnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!