Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy kiírni a...

Nem tudom hogy kiírni a kérdést (mindig beleköt a rendszer), a félelmek a témája, leírtam a kiegészítésben. De írok egy kérdőjelet:?

Figyelt kérdés
Én régebben olyanoktól féltem, mint a sötétség, hogy leszakad a ház (!), lelőnek az utcán.. Bár lehet, túl sok krimit néztem 10 éves létemre.. Ti hogy vagytok ezekkel? Ez, hogy leszakadhat a házunk, csak nekem volt gyogyóm?? Nektek milyen félelmeitek voltak/vannak?
2009. okt. 22. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Igen, komplexusaid alakultak ki az idióta, valóságtól elrugaszkodó filmek miatt. A többség kinövi ezt felnőtt korára, viszont sokan midig félni fognak az ilyesmitől.
2009. okt. 22. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj én 22 éves létemre néha azon gondolkozom, mi van, ha valami építési hiba folytán összedől a lakás amiben lakunk.. Ja meg persze, hogy elütnek az utcán, fejemre esik egy cserép, üldöznek, stb...
2009. okt. 22. 11:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyenektől... Csak olyan furcsa, nem tudom miért jött elő ez a ház összedőlésétől való félelem dolog... És még mostanában is előjön néha nálam is.. :S :(
2009. okt. 22. 12:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Amikor ideköltöztünk, sok hibát fedeztünk fel a házon, amiből aztán per is lett és két igazságügyi szakértő is átnézte a házat és pl a tetőnket életveszélyesnek nyilvánították. Azóta a tető és a többi hiba is ki lett javítva, a szakértők is rendben találták, én mégis betegesen keresem a jeleket a házon és rettegek, hogy egyszercsak ránk fog dőlni. Pl.nemrégen az egyik szoba mennyezetén megjelent egy vékony hajszálrepedés. Pánikszerűen hívtam egy szakit, aki röhögőgörcsök közepette magyarázta el, hogy kb. 10 év, amíg az új házak "összeérnek", így normális, ha itt-ott hajszálrepedés jelenik meg.

Más: sokszor eszembe jut, amikor a temetőbe megyünk, hogy mi lenne, ha pont az én lában alatt szakadna be egy sír széle (apukám egyszer térdig belecsúszott a nagymamám sírjába, ahogy közellépett, hogy a virágot kicserélje a vázában)? Ettől olyan pánikba esem, hogy remeg kezem, lábam.

Szóval mindenkinek vannak fóbiái, ezzel együtt kell élnünk.

2009. okt. 22. 17:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezzel éppenséggel nem kell együttélni, el kéne menni pszichológushoz, remek módszereik vannak a fóbiák kezelésére.
2009. okt. 23. 06:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem kell pszichológus, anyukám az, de pszichiáterhez megyek pár nap múlva... Bár nem bízok abban, hogy tud segíteni... Bár ki tudja.
2009. okt. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!