Émelygésen mi segít a leggyorsabban, ha kijönni már biztos nem fog semmi? (a kiegészítésben leírtak fontosak! )
Én édesapàmtol tanulva mindig szodabikarbinàs vizet itam!
Egy kis kanàl szodabikarbona,plussz egy pohàr viz,amint felhabzik,egy levegövételre idd megés azonnal felfogsz büfögni.
Megkönnyebbülsz,jobbik.rosszabbik esetben segit is kihànyni!
Amugy autozàs utàn én is mindig rosszul érzem magam,szükséged van egy ora fekvésre,ha szodabikarbonàt nem vagy képes meginni,akkor sok buborékos àsvànyviz kortyolgatva,minden ami büfögtet!
Meg friss levegö!
Buborékos ásványvizet nem bírja a torkom, úgyhogy azt inkább kihagyom, ez a szódabikarbónás jó lesz. Gyógyszert ha nem muszáj, nem akartam beszedni, meg volt már, hogy csak rosszabb lett tőle, az meg most nekem nem hiányzik.
Nem szoktam amúgy rosszul lenni kocsiban. Mondjuk a műsor jól sikerült, tetszett nekik, ahol voltunk, de máskor csak éppenhogy megkóstolom, ha vacsoraidőben ilyen ételt tálalnak, finom volt, csak így este, meg 4 órás kocsikázáshoz nehéz. :-)
Köszi a segítséget, megittam 1 pohár szódabikarbónás vizet, kezdek jobban lenni, úgyhogy hatni fog. :-)
Áldott ünnepeket nektek!
Elsö vagyok!
Nem baj hogy valaki lepontozott,nem azért jàrok ide,màr ràjöttem,hogy nem érdemes a pontozàsra figyelni:)
Amugy köszi ,és remélem mostmàr tényleg jol vagy!
Boldog Karit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!