Hogy is van ez? (lényeg a kiegészítésben! )
Figyelt kérdés
Szóval, már régebben is feltűnt, hogy azok akik már viszonlyag huzamosabb ideje ( min. 2-3 éve) dohányoznak, jobban bírják a futással járó megpróbáltatásokat. Általánosban mind a 8 évemet végig sportoltam (atlétika, kosárlabda-, futballedzés, stb...). Gimibe a "nagy" dohányosok simán nagyobb teljesítményt mutattak mint én, aki akkor még anti-dohányos voltam. Testalkati adottságokban se térnek nagyon el tőlem. Annak ellenére hogy mindenki azt állítja, hogy a dohányzás csökkenti a teljesítőképességet a sportban, Én teljesen máshogy tapasztalom. Miért van ez?2011. jan. 5. 17:56
1/2 anonim válasza:
Nagyon is csökkenti...
Nekem egyik o.társam dohányzik, és alig bír futni tesi órán, mert nem kap levegőt.(Mielőtt nem dohányzott, simán bírta.. 1,5éve szívja)
2/2 A kérdező kommentje:
Ez a te tapasztalatod, akkor úgy tűnik, hogy ez is egyén függő.
2011. jan. 5. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!