Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egészségügyi kis könyvet kell...

Egészségügyi kis könyvet kell a nyáron csináltatnom. Ez esetleg akadályozhat vmit? (a lényeg lent.! )

Figyelt kérdés

Tüdőszűrés és bőrgyógyászati vizsgálatokra kell elmenni..

És van a jobb lábamon körömbenövés (..ami ált. elmúlik, előjön.. orvosnál is voltam vele..) miatt lehet e vmi..

Mondjuk nem adják meg az alkalmasságit (vagy mit..) vagy egyéb ilyesmi..

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 16. 17:37
 1/4 anonim válasza:
Nekem is van körömbenövésen és megadták az alkalmasságit
2010. jún. 16. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk, nem a kezeden van, szal..

csak gondoltam kizáró ok lehet..

És am. hova kell menni? Mindegy hova? (pl itt helyben is lehet, vagy mondjuk ha itt az nincs, akkor elmegyek találomra vhova?)

2010. jún. 16. 18:06
 3/4 anonim válasza:
nekem is kellett alklmassági bőrgógyászaton egészségügyi kiskönyv miatt, és kb annyi volt az egéz, hogy le kellett vennem a fölsőmet, már félig lent volt, mikor látta hogy ugymond tiszta a felsőtestem v én nemtom de szólt, hogy visszavehetem, és már adta is oda a papírt, szoval nagyon komoly volt..:D
2010. júl. 21. 22:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Ha csak ennyi, akkor jó is..

mert csak ennyi bajom van.. bőrbetegségem, meg ilyesmi nincs..

2010. júl. 21. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!