Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a nyílt seb?...

Mi lehet ez a nyílt seb? (lényeg lent)

Figyelt kérdés
egyik is merősöm orrának az oldalán megjelent kb. már vagy 6 éve egy ilyen seb ami azóta folyamatosan nőtt ( most kb másfél cm) olyan mint egy ilyen lyukszerű valami, elég gusztustalan. Szokott elvileg gennyezni, de én már vérezni is láttam. Orvosnál nem volt vele, valószínű nem is fog elmenni soha. Szóval érdekelne hogy miez, rák vagy nemtudom. Előre is köszi
2011. máj. 19. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:

szia!

Valószínű, hogy egy tályog sipolya. Vagyis van egy nem gyógyuló sebe, lehet hogy az orrában, lehet, hogy az arcüregében, és nem tud távozni a genny, csak egy sipolyon keresztül.

Pedig ez orvost igényelne, csoda, hogy nem kap vérmérgezést tőle.

2011. máj. 19. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom, de onnan már hiányzik ilyen bőr vagy hús is vagy nemtommi. Szinte már a csont is látszik. Ennyi lenne az egész egy kis seb? Nemis tud elrákosodni?
2011. máj. 20. 17:12
 3/7 anonim válasza:
Ha elrákosodni nem is de elfertőződni tuti. Miért nem megy el?
2011. máj. 20. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha elfertőződne, meg halhat benne? (orvos kizárt, mert egy idióta)
2011. máj. 21. 19:45
 5/7 anonim válasza:
Igen meg halhat de ami még jobb előtte kb elrohad az arca... De azon kívül hogy idióta mi a baj? Fél? Nincs TBje? Illegális bevándorló? A Kriptonról jött?
2011. máj. 22. 21:25
 6/7 A kérdező kommentje:

Csak annyit takar hogy egy barom és azért nem megy el szerintem mert fél hogy valami rossz diagnózist kap vagy mittomén, az igazábol nemis érdekel csak a végkifejlet...

Az hogy történik h elrohad az egész arca? Bocsi tényleg csak egy kérdés köszii:)

2011. máj. 23. 14:34
 7/7 anonim válasza:
Jó hát nem szószerint értettem a rohadást, de tovább terjedhet az a valami az arcán, bár így hat év után.... fúj!
2011. máj. 30. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!