Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mi volt eddig a legperv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tompadúr kérdése:

Nektek mi volt eddig a legperverzebb szexuális élményetek? Fiúk lányok egyaránt. Mi az amit már megtettetek vagy még szeretnétek csak nem mertétek?

Figyelt kérdés

Kort meg nemet csak akkor írjatok ha szeretnétek, én nem kötelezek senkit semmire. :)

Én amúgy pisi párti vagyok (pasi)

2016. okt. 8. 11:16
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer leszopnek egy pasit akinek nincs nagy farka,h milyen amikor a számba élvez,vagy egyszerre szopnank egymást...35f
2016. dec. 12. 15:22
 32/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok lenne, de csak lenne...szex fekete nővel, anális szexben passzívnak lenni pl. strap-on egy nővel, de pasi is megdughatna ha egészséges. Fantázia szintjén izgat a családi szex, de nem tenném. Izgat a pisi, de csak nővel. A szendvicsezés, és jó lenne megnézni egy lányt kutyussal. Kb. ennyi.
2016. dec. 12. 15:28
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, és a shemalek. 32-es voltam. Mostmár tényleg ennyi.
2016. dec. 12. 15:32
 34/50 anonim ***** válasza:
60%

ebben nincs semmi extra ma már heteróként se. mi haverommal párszor már leszoptuk egymást liftben meg suli után öltözőben ... de hát megesik ez bárkivel.

2016. dec. 12. 16:51
 35/50 anonim ***** válasza:
30%
Ennyi beteget b..szki...
2016. dec. 12. 17:38
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
34, azért bárkivel nem :) és a havert lezopni, az nem hetero.
2016. dec. 13. 05:10
 37/50 anonim ***** válasza:
51%

ne legyünk már ennyire álszentek meg naivak ... most ezt úgy mondod, mintha heteró fiúnak sosem jutna eszébe milyen is ha megszopat egy fiút ... na ... azért járjunk a Földön.

És de igen, a leghatározottabban heteró attól még a srác, csak mert van némi kalandja egy másik heteró (!) fiúval. Természetesen nem állna le egy meleggel, de heteró haverral ez belefér.

2016. dec. 13. 07:23
 38/50 anonim ***** válasza:
89%
Heteró vagyok, perverz is, de sose jutott eszembe sráccal semmi, még csak próba szinten se. A haveri ölelés a maximum ami történt velem. Ne induljunk ki abból, hogy alapjáraton mindenki meleg vagy biszex.
2016. dec. 13. 13:20
 39/50 anonim ***** válasza:
36# vagyok. Nem ezt tagadtam, hanem hogy mindenki és havert. Bevallom én is elgondolkodtam, csak engem a férfi test taszít. Pl 1 faszos csajjal simán benne lennék, ha amúgy valóban nőies.
2016. dec. 14. 05:20
 40/50 anonim ***** válasza:

jézus, én meg pont egy fas-os csajtól hánynám el magam. akkor már legyen hamisítatlan fiú ...

és természetesen dehogy mindenkivel, nyilván ez csak a legászabbak kiváltsága :)

2016. dec. 14. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!