Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mi volt eddig a legperv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tompadúr kérdése:

Nektek mi volt eddig a legperverzebb szexuális élményetek? Fiúk lányok egyaránt. Mi az amit már megtettetek vagy még szeretnétek csak nem mertétek?

Figyelt kérdés

Kort meg nemet csak akkor írjatok ha szeretnétek, én nem kötelezek senkit semmire. :)

Én amúgy pisi párti vagyok (pasi)

2016. okt. 8. 11:16
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
94%
amit szivesen kipróbálnék de csak fantáziában az a családi szex.
2016. okt. 24. 12:53
 22/50 kivancsifancsii ***** válasza:
97%
Megdugnám és leszopatnám anyám, ázsiait és négert kúrni, pisiszex, egyszerre 3-an dugjunk egy csajt, nyilvánosan dugni, leszopni egy pasit, megdugni egy pasit, megdugatni magam.
2016. okt. 31. 12:18
 23/50 A kérdező kommentje:
Ez azért picit morbid :/
2016. okt. 31. 14:37
 24/50 anonim ***** válasza:
73%

edzés után mikor csak ketten maradtunk már este, egy 3 évvel nagyobb srác szó nélkül elkapta a hajam és megtérdeltetett. szólni se tudtam, 2 sec alatt lenyomta és hát megszopatott alaposan.

aztán másnap mintha mi se történt volna, ment tovább az élet. amúgy akkor is az volt és most is nagy csajfaló, úgy látszik ekkor csak rájött a görcs vagy nemtom.

és a gáz az h nem bántam meg, elég különleges élmény volt, de nekem se volt azóta dolgom fiúval.

22/f

2016. nov. 12. 11:07
 25/50 anonim válasza:
38%

Volt egy csajom, aki csúnyán elcseszett valamit, meg kellett büntetnem. Kikötöztem, aztán jól elvertem korbáccsal, meg nadrágszíjjal, a végén pedig seggbedugtam.

Éjszakára ott maradt kikötözve, reggel csipeszeket kapott a melleire meg a pinájára, úgy kellett leszopnia, aztán persze meg is dugtam.

2016. nov. 12. 12:01
 26/50 anonim ***** válasza:
40%
á puhány vagy ...
2016. nov. 12. 12:05
 27/50 A kérdező kommentje:
A te sztoridat is meghallgatom akkor szívesen :) Akár privátban is.
2016. nov. 12. 12:30
 28/50 anonim ***** válasza:
46%
Amikor még egzetemista voltam eljött hoyyám a barátnőm. Észre vettem, hogy a kollégám akivel egy szobában laktam szemet vetett rá. A mosdóban összefutottunk ahol megkérdeztem tőle, hogy mi a véleménye? Azt mondta szivesen megkefélné. Kiváncsi voltam a dologra. Elképzeltem a páromat amint egy másik pasit oráloz és egy másik pasi megfarklaja. Mondtam a kollégámnak, hogy mennem kell az egyetemre és 3 óra az övé. Amikor visszajöttem a kollegám már el volt menve, a barátnőm az ágzon pihent. Kiváncsi voltam és benyúltam a bugyijába. Azonnal behatolt két ujjam a nedves puncijába. Tudtam, hogy meg lett kefélve. Gondolta, hogy rájöttem. Azt mondta, hogy keféljem meg. Zuhanyozni mentünk. Zuhany alatt arra gondoltam, hogy levizelem. A mellére vizeltem és ő meg a farkamat cumizta. Análisan folytattuk. Mélyen beléhatoltam, közben a spermás puncijába nyomtam két ujjamat. Elélveztem benne. Néztem amint a punciját mossa. Onnantól izgatott a képzelet is, hogy a barátnőm mással kefélhet.
2016. nov. 22. 21:41
 29/50 anonim válasza:
100%

kegyetlen ezt olvasni.

azt próbáltátok már, amikor egy nővel kettesben egy ágyon?

2016. nov. 30. 11:44
 30/50 anonim ***** válasza:
11,16,19! Fainak vagytok. Puszi, pacsi
2016. nov. 30. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!