Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi volt eddig a legperverzebb szexuális élményetek? Fiúk lányok egyaránt. Mi az amit már megtettetek vagy még szeretnétek csak nem mertétek?
Kort meg nemet csak akkor írjatok ha szeretnétek, én nem kötelezek senkit semmire. :)
Én amúgy pisi párti vagyok (pasi)
Egy korábbi barátnőmet rendszeresen nyaltam úgy, hogy hátán fekve szinte spárgáig szétfeszítettem a lábait, így teljesen feltárulkozva nyaltam és ujjaztam. Egy nyaralás alkalmával a sekély vízben csináltuk ugyanezt, úgy hogy a fejét is le-le nyomtam a víz alá, de a popsija és a puncija kiemelkedett a vízből. Elképesztően izgi volt így, és azt mondta utána, hogy nagyon rossz volt, hogy nem kapott levegőt, de mégis sokkal jobban élvezte így. Utána megfordítottuk és ő nyomott le a víz alá. Visszakaptam, de nagyon jó volt.
Ugyanezzel a lánnyal le is pisiltük egymást.
Az egyik legjobb az volt amikor análisan csináltuk és közben a punciba bekerült a vibrátor..
Olyan jó volt érezni közben hogy egyből elszáltam pedig nem vagyok egy öt perces pasi !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!