Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek mi volt eddig a legperv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tompadúr kérdése:

Nektek mi volt eddig a legperverzebb szexuális élményetek? Fiúk lányok egyaránt. Mi az amit már megtettetek vagy még szeretnétek csak nem mertétek?

Figyelt kérdés

Kort meg nemet csak akkor írjatok ha szeretnétek, én nem kötelezek senkit semmire. :)

Én amúgy pisi párti vagyok (pasi)

2016. okt. 8. 11:16
1 2 3 4 5
 11/50 Alighanem19 ***** válasza:
92%

1. Szex egy vérfertőző párral (idősebb apa+felnőtt lánya). Miközben ő a puncimat dugta, a lánya felváltva nyalta a fenekünket. Utólag egy kicsit tompított a dolgon, hogy kiderült, csak a nevelt lánya, de azért így is durva volt.

2. Egy swingerpartin egy nagyon szép arcú, picike, törékeny ázsiai lány jelezte, hogy őt nagyon izgatják a megalázós játékok. A fiúk partiba vágták, mi pedig megujjaztuk/öklöztük a kitágult punciját és a fenekét. A végén beültettük a fürdőkádba, és mindenki lepisilte. Én egy kicsit be voltam tojva, de ő meg közben folyamatosan olyanokat kiabált, hogy "jaj de jó, még, erősebben", stb. Másnap azt állította, hogy ez volt az élete legjobb éjszakája.

Beteljesületlen vágyaim valószínűleg nincsenek. Vannak olyan perverziók, amik felizgatnak (kikötözés, állatos szex), de én magam sosem csinálnék ilyeneket.

24N

2016. okt. 8. 19:21
 12/50 anonim ***** válasza:
79%
Élvezem a pisiszexet, adni-kapni egyaránt.
2016. okt. 9. 09:14
 13/50 anonim ***** válasza:
79%

két szines lánnyal (sárga,fekete) egy vidám pisilős gruppent lenyomni.

eddig csak fehér lánnyal sikerült összehozni,de nem volt igazán laza,nem engedte,hogy szájába menjen.

31/F

2016. okt. 9. 16:11
 14/50 anonim ***** válasza:
96%

sokminden van amit szeretnék,de nem merés a lányeg,hanem a lehetőség, és a partner hiánya.

ami volt az sem nagyszám.a barátnőmmel szerettük egymást lepisilni,és seggbedugni, igen ő kapott felcsatolhatót és azza tolt.

2016. okt. 9. 16:17
 15/50 anonim ***** válasza:
82%
A pisilés egymásra,meztelenül és nadrágba ;) 27L
2016. okt. 9. 20:10
 16/50 anonim ***** válasza:
73%
2-3-4-5 partnerrel. Dupla punci és dupla popsi dugás. Öklözés, üvegeket bedugni. Pisi, szàmba, lenyelni is. Pisi punciba popsiba bárhova. Bdsm. Animal 😀
2016. okt. 9. 20:19
 17/50 anonim ***** válasza:
70%

Pisi,kaki,animal.

Lehetőlleg 4"lányal" akikböl 2ázsiai és tesók de az egyik shemale.

A.másik 2 anya-lánya de a lány félvér(néger)anyu pedig fehér.

Az állat pedig kutya,hím.

Saljna nem valósultmeg,és szerintem nem is fog.😢

2016. okt. 10. 16:32
 18/50 anonim ***** válasza:
76%
én gyakran dugom fenékbe magam, néha viszont le is szopom utána a műfarkat :) F.
2016. okt. 23. 17:02
 19/50 anonim ***** válasza:
87%
Animal. Kutyussal pacival pónival stb.
2016. okt. 23. 18:12
 20/50 anonim ***** válasza:
65%
Gruppen 3 Vilmának öltözött csajjal( a frédi és béniből), plusz egy shemale-el, aki a hátára kecskeszarvas koponyát kötött. Az aktus közben versenykerékpárosok, feszülős gumiruhában haladnának át a termen, és torzszülött majomkölyköket dobálnának félénk.
2016. okt. 23. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!