Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történt velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt velem?

Figyelt kérdés

Délután lefeküdtem a legjobb fiú barátommal. Én 19L vagyok, ő 25F.

Szexeltem már többször is korábban, nem újdonság. De ahogy ő csinálta, olyat még nem éreztem. Amikor behatolt, már akkor éreztem, hogy valami más. Éreztem az egész testemben ahogy bennem volt és azt is ahogy mozgott. Nem tudom leírni, de az egész testemet átjárta az élvezet. Nem tudtam csinálni semmit, teljesen megbénultam és nagyon melegem lett. Éreztem közben, hogy pirul az arcom. Egyáltalán nem tudtam kontrollálni magam.

Nagyon jó érzés volt, teljesen eufórikus érzés járt át végig, amíg tartott.

2016. okt. 7. 00:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, és volt már korábban orgazmusom. De ez valami más volt.
2016. okt. 7. 00:29
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Úgy tűnik, hogy kifogtál egy nagy farkú pasit. Vagy tudja is használni a szerszámát.
2016. okt. 7. 00:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez most költői kérdés? Meg lettél rakva, gratulálok.
2016. okt. 7. 00:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Arra tudok gondolni kedves kérdező hogy mivel a legjobb fiu barátod ezért olyan kapcsolatban is álltok hogy közel áltok egymáshoz valószinüleg nem 2hete. És megbizol benne szereted (baráti már majdnem szerelem szinten ami most lehet átlépte a határt). És ebben a tökéletes biztonságban törödéssel és szeretettel olyan érzelmeket és persze érzést kaptál a sex által összekötve ami mint egy lavina indult meg benned és élvezted mindennél jobban.
2016. okt. 7. 00:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Egészen pontosan mit szeretnél megtudni?
2016. okt. 7. 00:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Dicsekedni jött :D
2016. okt. 7. 01:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert bizalom+érzelem ilyet okoz,ha epp szeretkezel.sokan olyan "válogatósak",hogy csak olyannal szexelnek,akiben tenyleg bíznak es szeretik egymast.:p
2016. okt. 7. 01:04
 8/9 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy másik lyukba rakta, mint a korábbi partnereid? :D

érzelmileg hozzá máshogy állsz, mint a korábbi partnerekhez, vagy a tested már nagyon kívánta és végre megkapta amire vágyott, vagy ő jobban passzolt hozzád szexuálisan, mint az eddigiek :)

23F

2016. okt. 7. 07:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves, hogy csak így lefekszel a spanjaiddal. Valószínűleg összekeverte a barátságot a barátSEGGel. Nem vagy piskóta...
2016. okt. 7. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!