Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van hogy túlzott piától a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hogy túlzott piától a lány nem érez semmit?! ( Nem velem történt)

Figyelt kérdés

Sziasztok!Van egy barátnőm aki lefeküdt az én annoi exemmel ( nincs ezzel baj :) )

Ő azt állítja , hogy annyira részeg volt ( pár feles lehetett benne de tény nem bírja nagyon a piát) , hogy szinte nem emlékszik semmilyen részletre csak nagyvonalakba , hogy mik történtek! DE és itt vagyok szkeptikus arra viszont emlékszik , hogy nem érzet közbe semmit csak azt hogy kibe jár valami benne és így orgazmusa se volt! Ő még előtte szűz volt!

Létezik ilyen ?! Hogy valaki nem érez semmit szűzként és hogy elfelejt egy smást róla másnapra ?!

Nagyon fontos lenne a válaszotok és kérem értelmes emberek írjanak

19/L

2016. ápr. 12. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Max kábszer hatása alatt tudom ezt elképzelni .
2016. ápr. 12. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:

A felese fele droggal volt tele .

De szerintem a feles se igaz annak amit mond .

Az meg külön undorító, hogy egy csaj kiszolgáltatott helyzetét kihasználja egy bak és megdugja .

2016. ápr. 12. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Az alkohol mérgezéstől előfordulhat, Tehát ne legyél szkeptikus.

Ezt érdemes elolvasni. Az alkoholmérgezés tüneteinél ott a kérdésedre a válasz.

[link]

2016. ápr. 12. 19:29
 4/6 A kérdező kommentje:

De én azt nem értem , hogy ha arra volt "esze" ,hogy a palit elvigye d*gni akkor végülis annyira részeg nem lehetett!

Főleg , hogy tudott keresni helyet ahol tudják csinálni , állított ébresztőt hogy mire kell visszamenni a buliba és stb...

Ezért nem értem az egészet :S

Az italába semmit se kevertek ismerem a társaságot és senki se tenne ilyet ( házi buli volt meghívott emberekkel)

Így mi a véleményetek ?

2016. ápr. 12. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak próbálja menteni a helyzetet, nem akar ribizlinek tűnni. Aki ébresztőt állít, az nem lehet olyan részeg, hogy másnap ne emlékezzen semmire.
2016. ápr. 12. 21:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam , h ha valaki annyira tudatánál van hogy ébresztőt állítson az annyira nem lehet részeg.. ezért is volt fura az egész sztori....
2016. ápr. 13. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!