Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre mehet egy kapcsolat túlzott féltékenység miatt?
Nagyon féltékeny vagyok, mindenben a rosszat látom es kb minden emberre aki a párom korul van, beleértve osztálytársak stb féltékeny vagyok es ennek mindig hangot is adok. Rendszeresen osszeveszunk, holott tudom hogy nem csalna meg.
Ez tonkretehet egy kapcsolatot teljesen?
Mit kene csinálnom ez ellen, hogy ezt legyozzem?
Szia!
Tönkre mehet.
Hogy mit tegyél? Flörtölj másokkal, az sokat segít abban, hogy helyre tedd magadban ezt a másokkal is szóba állós dolgot.
Igen, teljesen tönkre mehet a féltékenység miatt.
Nos, először is, ha tudod, hogy a barátod nem csalna meg, akkor meg miért nem bízol meg benne?
Hogy mit kéne csinálnod?
1. Bízzál benne.
2. Fogadd el saját magad, mivel a féltékenységed is abból eredhet, hogy egyszerűen nem vagy kibékülve magaddal, félsz, hogy a pasidnak nem vagy eléggé jó, hogy majd talál valakit, aki jobb tőled. (Mindig lesz jobb tőled, ezt azért ne felejtsd el.)
3. Hidd el, hogy a barátodnak te vagy a legjobb, és nincs miért féltékenynek lenned!
A féltékenységed elég beteges, látod: se alapka nincs ártani viszont árt... de az ellen nem tudsz mit tenni.
Olyan, mint a vizsgadrukk.
Viselkedj!
1. fogadd el hogy senkit sem lehet egy kapcsolatba belekenyszeriteni, ha le akar lepni, akkor le fog.
2. fogadd el azt is hogy elkepzelheto hogy talal nalad jobbat, szebbet, mast. ez minden kapcsolatban benne van
3. Es leginkabb fogadd el sajat magad. Ne ragaszkodj gorcsosen masokhoz. Ha valaki tud igy szeretni es veled akar lenni, akkor minden oke, ha nem akkor majd jon valaki mas.
A tulzott feltekenyseg megmergez egy kapcsolatot. Ez teljesen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!