Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkre mehet egy kapcsolat túlzott féltékenység miatt?
Nagyon féltékeny vagyok, mindenben a rosszat látom es kb minden emberre aki a párom korul van, beleértve osztálytársak stb féltékeny vagyok es ennek mindig hangot is adok. Rendszeresen osszeveszunk, holott tudom hogy nem csalna meg.
Ez tonkretehet egy kapcsolatot teljesen?
Mit kene csinálnom ez ellen, hogy ezt legyozzem?
A kedves 6# kommentelőre még véletlenül se hallgass, az a legrosszabb kb amit tehetsz. Ha a pasid is elkezd féltékenykedni azzal kb aláírod a kapcsolatotok halálos ítéletét!
Szerintem kicsit fogd fel lazábban az egészet, figyi ha el akar menni akkor úgyis el fog... Az emberek olyanok (főleg talán a férfiak), hogy minél jobban összeszorítod a markodban annál jobban el akar majd menni tőled. Vegyél erőt magadon és lépd meg ezt, hidd el amikor ott ül melletted és kimondja, hogy szakítani akar mert nem kap levegőt az összes hisztit azonnal megbánod de akkor már késő lesz, hidd el, tapasztalat!
Miért ne lehetne haverság közöttük? Talán neked nincsenek fiú haverjaid?
Vagy te olyan lány vagy, akinek még akkor is lelkiismeret furdalása van, ha pl a boltban egy fiú elárusítótól kérnél segítséget?
És amit írtál, hogy "En más fiúkra meg csak ra se nezek, mert egyből buntudatom lesz."
Bocsi, de ez nagyon nevetséges!
Tudod HŰSÉGED FOGADUNK ÉS NEM VAKSÁGOT! Attól, mert ránézel egy srácra, még nem csalod meg a pasidat!
Egyébként meg nem normális a viselkedésed!
Tényleg nagyon jól tudod amiket mi itt leírtunk, vagy csak rávágtad, hogy tudod?
Pedig jó lenne, ha elfogadnád, hogy pasik és lányok haverkodnak egymással, mert ha ezt nem fogadod el, még nagyon sok pofon fog érni téged, mivel ez egy alapvető dolog, hogy az embereknek legyenek haverjai, barátai!
A szakítás fölösleges, mivel itt csak magadban kéne helyre tenni a dolgokat.
Mit csinálok a pasid a lány barátaival? Megcsókolja őket, vagy mi?
Fejezd be ezt a szörnyű féltékenységet, mert ezzel a pasikat ki fogod kergetni a világból és ha megkötöd a kezüket meg pláne, és egyedül fogsz maradni!
Képzeld, a pasim és köztem 200 km van és 2 éve vagyunk együtt, de egyikünkbe se merült fel a féltékenység soha, mivel megbízunk egymásban, és szeretjük egymást. Tudjuk, hogy csak egymást akarjuk.
Kérdem én, ha tudom, hogy a pasim engem szeret, és csak engem akar, akkor mire is legyek féltékeny?
Mellékesen mind a két nemet együtt szoktuk megbeszélni, hogy pl. ki hogy néz ki..stb.
Szóval itt neked kell nagyon sürgősen változnod!
Nekem részben a házasságom és több kapcsolatom is ért már véget a féltékenységem miatt.Jó úton jársz,hogy felismerted a problémádat.Bár hozzá kell tennem a párod is legalább annyira hibás az én megítélésem szerint.
-Én sem igazán hiszek férfi-női barátságban.Általában az egyik fél többet akar barátságnál.Legtöbbször a pasik.
-Ha a barátod igazán szeret,akkor be kellene fejeznie a játszadozásait,ha már többször is jelezted,hogy ez Téged ennyire bánt!Mert állítólag fontos vagy neki.
-És amit már többen is leírtak,hogy erősítsd az önbizalmadat és hidd el,hogy szerethető vagy!
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!