Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kombinálok?

Figyelt kérdés

A barátom nem jár új közegbe,társaságba, csak dolgozni meg haza,meg velem szokott lenni.

Valamelyik nap egy új lány lett az ismerőse, feltűnően "csinos", ilyen igazi pi...a.

És nem akarok én feltekenykedni, meg semmi, nem fogom minden új ismerősénél megkérdezni, hogy ki az,csak nem értem honnan ismerhette most meg ha nem jár szinte sehova,csak velem van.. ?

Munkahelyén meg nem igazán dolgoznak nők,egy emberrel van egy helyen és másokkal a munkahelyen nem igazàn találkozik, meg mint mondtam,itt inkább férfiak dolgoznak..

Na mindegy,ma meg nem találkozunk, mert más dolga akadt.

És sajnos okot adott rá régebben, hogy ne legyen 100%-os a bizalmam..

Nagyon hülye vagyok ha egyből kombinalok, hogy azzal a lánnyal találkozik?

Sajnos nem tudok már ilyenkor nem rosszra gondolni.. :(

Azt se tudom az most hirtelen honnan lett az ismerőse mikor nem is jár sehova..

Mit tegyek,hogy ne legyek ilyen betegesen feltekeny? Mert ő ezt nem érzi rajtam,csak én tudnék ilyenkor megbolondulni..

2015. febr. 19. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
én rákérdeznék a helyedben
2015. febr. 19. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Régi ismerős??

Ha most ismerte volna meg, nem hiszem h már találkoznának. Ne aggódj! ;)

2015. febr. 19. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!