Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tényleg fura ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg fura ez a "barátságuk"vagy én kombinálok?

Figyelt kérdés

Nem rég jöttem össze a mostani barátommal. 2hete járunk..

Van a barátomnak egy lány "barátnője" régóta ismerik egymást,ami fura nekem,hogy a lány többször felhívja,sms-t küld neki... A lánynak van barátja,és a barátom hozta őket össze.. De ezzel a lány barátjával többet foglalkozik néha mint velem úgy érzem,pl: mikor öngyilkos akart lenni,őt felhívta hogy többé nem találkoznak.. De mikor én hívtam nekem nem vette fel a telefont.. Tegnap felhívta a lány,hogy nem e tudja barátom,hogy hol a barátja.. Aztán kérdezte tőle,hogy mikor találkoznak? Mondta barátom,hogy mostanában a család nagyon rászállt az öngyilkos sztorija után.. És alig van ideje.. De ha haza megy ír neki... Le is vagyok tojva mikor face-n beszélünk... Rá kérdeznék én,hogy mi van.. De lehet tényleg nincs semmi köztük és elrontanám az egészet.. :S

2013. febr. 14. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
háháhá
2013. febr. 14. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem értem. Késő van.
2013. febr. 14. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:

2 hete jártok, friss kapcsolat..

A "lány barátnőt" gondolom régebb óta ismeri, így jobban megbízik benne mint benned..

Amúgy, ha zavar akkor beszéld meg vele, hogy neked ez így nem jó.

2013. febr. 14. 21:32
 4/10 Laylah ***** válasza:
Dobd, amíg lehet. Öngyilkos hajlam gáz, barátnő mellőzése gáz. Jobbat érdemelsz, ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
2013. febr. 14. 21:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Csatlakom a 3-ashoz. Nyilván számít, hogy sokkal régebbi a a kapcsolatuk, mint a Tietek, akár több évtizedes is lehet.

Olyan barát ő, mintha családtag lenne.

2013. febr. 14. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Itt valami gáz van a gyerekkel.

Azt tudod, miért akart öngyilkos lenni? Mi van ha a lány miatt? Akkor pláne rossz az egész.

Biztos nem véletlenül hívta őt, akkor nagyon fontos lehet neki.

Szerintem még azért várj a dologgal, őt régebb óta ismeri és eljön talán az az idő, amikor már mindent veled oszt meg és nem vele, de egy kicsit lehet azért puhatolózni.

mondjuk közös ismerősöknél, hogy kavartak-e ezek együtt valaha.

mert nekem biztos gyanús lenne

2013. febr. 14. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Jaja türelem! Esetleg felhívhatod a barátod figyelmét, hogy egy kicsit törődjön többet veled. De tényleg friss még ez a kapcsolat, szerintem várd ki a végét!
2013. febr. 14. 21:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Sok volt otthon a cirkusz és ezért.. Nem tudom,de finoman rávezetem,hogy nem jó nekem ez igy... Igazából nem tudom mitöl kérdezzem meg,hogy kavartak e mert két közös ismerösöm van vele az is évfolyam társai voltak szvl sokat nem tudnak...
2013. febr. 14. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak tőle kérdezd! De ne számonkérően, pl "és amúgy volt köztetek vm annak idején?".
2013. febr. 14. 21:55
 10/10 anonim válasza:
Szia! Engem is kicsit zavarna a dolog, tehát megértelek. Én biztos szóvá tenném, megkérdezném, mert nem bírnám ki! De ha stabil lesz a kapcsolatotok, akkor szerintem ez magától elhalványul...De biztosan szóvá tenném a barátomnak hogy ez a helyzet engem zavar. Kitartás! :)
2013. febr. 14. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!