Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg fura ez a "barátságuk"vagy én kombinálok?
Nem rég jöttem össze a mostani barátommal. 2hete járunk..
Van a barátomnak egy lány "barátnője" régóta ismerik egymást,ami fura nekem,hogy a lány többször felhívja,sms-t küld neki... A lánynak van barátja,és a barátom hozta őket össze.. De ezzel a lány barátjával többet foglalkozik néha mint velem úgy érzem,pl: mikor öngyilkos akart lenni,őt felhívta hogy többé nem találkoznak.. De mikor én hívtam nekem nem vette fel a telefont.. Tegnap felhívta a lány,hogy nem e tudja barátom,hogy hol a barátja.. Aztán kérdezte tőle,hogy mikor találkoznak? Mondta barátom,hogy mostanában a család nagyon rászállt az öngyilkos sztorija után.. És alig van ideje.. De ha haza megy ír neki... Le is vagyok tojva mikor face-n beszélünk... Rá kérdeznék én,hogy mi van.. De lehet tényleg nincs semmi köztük és elrontanám az egészet.. :S
2 hete jártok, friss kapcsolat..
A "lány barátnőt" gondolom régebb óta ismeri, így jobban megbízik benne mint benned..
Amúgy, ha zavar akkor beszéld meg vele, hogy neked ez így nem jó.
Csatlakom a 3-ashoz. Nyilván számít, hogy sokkal régebbi a a kapcsolatuk, mint a Tietek, akár több évtizedes is lehet.
Olyan barát ő, mintha családtag lenne.
Itt valami gáz van a gyerekkel.
Azt tudod, miért akart öngyilkos lenni? Mi van ha a lány miatt? Akkor pláne rossz az egész.
Biztos nem véletlenül hívta őt, akkor nagyon fontos lehet neki.
Szerintem még azért várj a dologgal, őt régebb óta ismeri és eljön talán az az idő, amikor már mindent veled oszt meg és nem vele, de egy kicsit lehet azért puhatolózni.
mondjuk közös ismerősöknél, hogy kavartak-e ezek együtt valaha.
mert nekem biztos gyanús lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!