Hol a határ a könnyenkaphatóság és a túlzott erkölcs között?
Tegyél minden úgy, hogy neked jó legyen, ne érezd megalázva magad.
Jöhet a nagymamád a szenteskedő szöveggel, hogy az igazi nő esküvőig tartogatja magát, ha te megőrülsz a szexért... Akkor szexelj, akivel akarsz. Viszont ne ess a ló túloldalára se. Tegyél mindent úgy, ahogy neked jó, semmi rossz nincs abban. Viszont divatból, vagy hogy másoknak mutasd, hogy milyen jó nő vagy, szóval ilyesmi miatt ne feküdj le minél több férfival, mert az már ribiség.
Hát ez szerintem kapcsolat és egyénfüggő is. Ha engem kérdezel, nekem az a véleményem, hogy egy kapcsolatban az a legjobb, ha őszinték a felek, és azt csinálja mindenki, amire vágyik (mármint a szexben is). Ha elkezdenél járni velem, és elmondanád, hogy mit szeretnél csinálni az ágyban, én nem néznélek ribinek, miért lennél az, csak azért, mert vágysz dolgokra? Nem is értem ezt a logikát. Szerintem nyugodtan elmondhatod neki, hogy mire vágysz, illetve megengedhetsz neki dolgokat, ami neked is jó. A jó szex nincs időhöz kötve és senki nem ribi csak azért, mert élvez valamit...
Remélem, jól értettem a szitut, és megfelelő választ adtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!