Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol a határ a könnyenkaphatósá...

Hol a határ a könnyenkaphatóság és a túlzott erkölcs között?

Figyelt kérdés
Tehát egy erkölcsös lány...milyen?(:

2016. jan. 24. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Tegyél minden úgy, hogy neked jó legyen, ne érezd megalázva magad.

Jöhet a nagymamád a szenteskedő szöveggel, hogy az igazi nő esküvőig tartogatja magát, ha te megőrülsz a szexért... Akkor szexelj, akivel akarsz. Viszont ne ess a ló túloldalára se. Tegyél mindent úgy, ahogy neked jó, semmi rossz nincs abban. Viszont divatból, vagy hogy másoknak mutasd, hogy milyen jó nő vagy, szóval ilyesmi miatt ne feküdj le minél több férfival, mert az már ribiség.

2016. jan. 24. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi...és egy kapcsolatban mikor lehet "oldódni" ilyen téren, tehát megengedni bizonyos dolgokat a páromnak, amiket egyébként ő említett először? Úgy, hogy ne higyjen egy ribinek...
2016. jan. 25. 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem kapcsolat és egyénfüggő is. Ha engem kérdezel, nekem az a véleményem, hogy egy kapcsolatban az a legjobb, ha őszinték a felek, és azt csinálja mindenki, amire vágyik (mármint a szexben is). Ha elkezdenél járni velem, és elmondanád, hogy mit szeretnél csinálni az ágyban, én nem néznélek ribinek, miért lennél az, csak azért, mert vágysz dolgokra? Nem is értem ezt a logikát. Szerintem nyugodtan elmondhatod neki, hogy mire vágysz, illetve megengedhetsz neki dolgokat, ami neked is jó. A jó szex nincs időhöz kötve és senki nem ribi csak azért, mert élvez valamit...

Remélem, jól értettem a szitut, és megfelelő választ adtam. :)

2016. jan. 25. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Még annyit szeretnék írni, hogy az más dolog, hogy egy kapcsolatban nem kell egyből a szexszel nyitni, nyilván, ha egy randi után lefeküdnék egy lánnyal, akkor lehet, hogy nem terveznék vele hosszú távra (mondjuk én még ekkor sem nézném ribinek, mert én igazából egy csajt sem nézek annak, aki szeret szexelni). Csak annyi, hogy van olyan lány, akinek könnyen el lehet csavarni a fejét és van a komolyabb, akit meg kell hódítani. A legtöbb férfi, aki komoly kapcsolatot akar, az utóbbit választja inkább. Viszont ha meghódított, és lefeküdtök mondjuk két hét múlva vagy egy hónap múlva vagy akármikor, akkor már minden legyen a szexben, ne fokozatosan engedd meg a dolgokat... :D Én személy szerint pl. nem szeretem az ilyesmit. Ha már szex van, akkor az legyen igazi szex, ne korlátokkal teli izé.
2016. jan. 25. 16:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2016. jan. 25. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!