Mit tehet a nő/lány, akinek túlzott szőrösödése van? (Has, mell, fenék is)
Figyelt kérdés
Endokrinológus csak nőgyógyászatra utalt be és vérvételre.
Hormonszint normális, többletsúly leadva, ennek ellenére nem javult, hanem a romlott a helyzet.
Erre az endokrinológus semmit nem tudott mondani.
Genetika lehet az oka? Mit tegyek? Fogadjam el, és reménykedjek, hátha van olyan férfi/fiú, aki megérti és elfogadja ezt? (ez nem azt jelenti, hogy otthagyom a szőrt, de egy idő után nyilván megnő, szóval valamennyire nyilván látszik)
Végleges szőrtelenítés eszméletlenül drága, nincs annyi pénzem.
2014. dec. 24. 12:04
1/3 anonim válasza:
Nekem hormonälis problëma miatt van ez, így még az ipl szőrtelenítës sem hasznält. Marad az ällandó gyantäzäs, szőkítës ahol csak pihësebb. Sok ëvbe telt míg valamennyire sikerült elfogadnom.
2/3 anonim válasza:
nekem is gondot okoz, nagyon szoros tipus vagyok, lab, fenek... en tulsulyos vagyok, de amikor enm votlam az akkor is ez volt, egyszeruen genetika nalam szeritnem. alabamat bortvalom, nem birom a gyantzast, unom is faj is, aztan amikor nonek ki a szorok beno a bor ala... ost a fenekemrol magamnak legyantaztam. Kozmetikushoz egek elmenni. Van parom 10 eve, o elfogadta, nem nagyon tetszik neki, de elfogadta. Amugy jol nezek ki, apolt vagyok, jol oltozom, csak ezek a franya szorok... A lenyeg, h indig tele voltam pasikkal, van aki elfogadja, dehat nem kell szorosnek lenni, amit tudsz hasznalj!
3/3 anonim válasza:
Paleo (tiszta) táplálkozást és mindenféle vegyi anyag kerülését kipróbálhatnád.
Mellette sok tiszta víz fogyasztása, testedzésnek qigong.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!