Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan kérem ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kérem ezt?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már régóta vagyunk együtt, szexelni nem szeretnénk még, ahhoz még idő kell. Viszont szexen kívűl minden más van, és én napi rendszerességgel kinyalom, van mikor 2-3 alkalommal is, nagyon szereti, és én egy idő után felvetettem azt, hogy nekem is jól esne az, ha nem csak kezével csinálná, hanem szájjal. Mondta, hogy nem tudja, neki az nem megy. Vártam ezzel 3-4 hónapot, persze eközben sokszor feljött a téma, de vártam vele. Aztán eljutottunk egy olyan szintre, hogy talán megpróbálja. Úgy is lett, megtette, de akkor se valami élvezetesen, mert látszódott rajta, hogy nem élvezi ezt. Többször nem is kértem erre, mert így ne csinálja, hogy neki ez rossz. És most én jogosan várnám el tőle azt, hogy szájával csinálja? Teljesen úgy érzem, ezt neki is mondtam, hogy tök jogos a vágyam.

2016. okt. 5. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A szexben nincs olyan hogy elvárás! Nem eröltethetsz rá a másikra olyan dolgot amit Ő nem szeret csinálni! Ha téged ez ennyire zavar akkor ne nyald ki hanem csak kézzel csináld neki így egyenlők vagytok és nem vágod a fejéhez hogy hát én kinyallak te meg szopj már le! Fordított esetben biztos nem várna el olyan dolgot tőled amit nem szeretnél csinálni mert nem megy. 22 L
2016. okt. 6. 07:46
 12/16 Doctor Manhattan ***** válasza:
Tapasztalataim szerint az olyan lány, aki nem szeret szopni az élet más területén is látens retardált, ami a későbbiek során fog kiderülni.
2016. okt. 6. 08:40
 13/16 hayduck válasza:
Jó tanács : Lépjél tovább! Mi az, hogy nem szippant le? Persze, hogy nem elvárás! De, ha már egy pár vagytok, akkor talán nem kéne a másiktól "undorodni"! És egy kapcsolatban nem az van, hogy én mit szeretek, hanem, hogy a másiknak mi a jó .....
2016. okt. 6. 10:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Lépni nem lépek tovább mert szeretem őt, és nem ez miatt fogok egy nőt elhagyni, mert nem pippant le. Majd ha gondolja, akkor megcsinálja, én nem erőltetem. Kinyalni meg kinyalom továbbra is, mert neki az nagyon jó, és szeretnék neki mindent megadni, amit lehet.
2016. okt. 6. 13:47
 15/16 hayduck válasza:
Akkor meg fölösleges volt ez az egész poszt! Tanácsot meg fölösleges kérni, ha meg sem fogadod!
2016. okt. 7. 13:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nem fogadom meg? Szerinted azt fogadjam meg, hogy haggyam el?
2016. okt. 8. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!