Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kérem ezt?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel már régóta vagyunk együtt, szexelni nem szeretnénk még, ahhoz még idő kell. Viszont szexen kívűl minden más van, és én napi rendszerességgel kinyalom, van mikor 2-3 alkalommal is, nagyon szereti, és én egy idő után felvetettem azt, hogy nekem is jól esne az, ha nem csak kezével csinálná, hanem szájjal. Mondta, hogy nem tudja, neki az nem megy. Vártam ezzel 3-4 hónapot, persze eközben sokszor feljött a téma, de vártam vele. Aztán eljutottunk egy olyan szintre, hogy talán megpróbálja. Úgy is lett, megtette, de akkor se valami élvezetesen, mert látszódott rajta, hogy nem élvezi ezt. Többször nem is kértem erre, mert így ne csinálja, hogy neki ez rossz. És most én jogosan várnám el tőle azt, hogy szájával csinálja? Teljesen úgy érzem, ezt neki is mondtam, hogy tök jogos a vágyam.
Jogosan kéred,de viszont ha nem szeretné nem kéne eröltetni...annyi épp elég hogy azt élvezi hogy kinyalod..Mondjuk elég furcsa hogy nem szereti...
2016. okt. 5. 21:59
3/16 anonim válasza:
Szinte tuti, hogy másnak meg élvezettel csinálja.
2016. okt. 5. 22:01
4/16 A kérdező kommentje:
Nem lett erőltetve, megpróbálta, nem megy neki, láttam rajta, hogy nagyon nem szeretné ezt. Pont emiatt hagyattam vele abba, hogy inkább akkor kézzel.
2016. okt. 5. 22:02
5/16 anonim válasza:
Ilyenkor van az, hogy másnak meg örömmel csinálja. Szinte remegnek az ajkai ahogy közeledik felé.
2016. okt. 5. 22:03
6/16 anonim válasza:
69-et próbáltatok már? Nyilván ott is el tudja kerülni a szájával. De ott még is az van, hogy te folyamatosan adod, és hátha felhevül annyira hogy viszonozza.
2016. okt. 5. 22:04
7/16 anonim válasza:
Igen az utolsó jól mondja, lehet ha folyamatosan a szája mellett van, beindul a már elfeledett "szopó-refleksz".
2016. okt. 5. 22:05
8/16 A kérdező kommentje:
6#
Hát ez egy jó ötlet, de nem. Sajnos ez nem, ő teljesen más lány, és pont ezért szeretem.
2016. okt. 5. 22:05
9/16 anonim válasza:
Az én barátnőm is "más" lány, de mégis nagyon odaadó és bármiben benne van, hogy nekem örömet szerezzen.
Eleinte nálunk hasonló volt a helyzet. Nem nem csinálta, vagy nem akarta, hanem nem volt az a hangulat, mint nálam szokott kialakulni amikor én adok neki.
Viszont addig hevítettük a dolgot, + párkapcsolaton belül is történtek építések amitől jobban megbecsül, és így átfordult egy idő után abba, hogy már ő is szívesen csinálja, élvezettel.
Mielőtt bárki beleköt hogy "rákényszerítjük a másikat, miközben nem élvezi... az élvezet nem parancsra jön", arra azt mondom, hogy ha teljes odaadással és áhítattal vagy a másik iránt, akkor ez generálódni fog benned.
2016. okt. 5. 22:09
10/16 anonim válasza:
Nem mindenki szereti. A szexben semmi sem elvárás. Azért nem tartok jogosnak,mert feltételezem senki sem azért csinál valamit,hogy majd viszonozzák neki (szerelmi kapcsolatban). Az én párom azt szokta mondani,hogy amit adok annak fog örülni és azt értékeli. Tényleg nagyon értékel és örül mindennek, igazán megbecsül mindenben, a szexben is. Nekem ez a normális és én is ugyan így állok hozzá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!