Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb férfiként nőt találni, mint nőként férfit szexre és kapcsolatra?
a 6-os tényleg jól összefoglalta.
A nők nem tudják az érzelmeiket különválasztani semmitől, az mindig beleszól, így kevésbé keresünk alkalmi kapcsolatokat. Nyilván az a biológiai magyarázat is közrejátszik, hogy egy nőnek több a veszíteni valója, ottmaradhat egy gyerekkel.
Hát én már nem hajtok egy nőért sem, meguntam az örök válogatásukat. Válogassanak másokat, ne engem.
Már megszámolni se tudom hány olyan rövid kapcsolatom volt ahol néhány hét után ejtettek. A testem és a pénzem kellett csak nekik, nem maga az ember aki vagyok.
Sok dolog függ ebben a témában össze az eggyik amit #6 írt, egy másik az az hogy biológiailag a Nő értékesebb mint a férfi legegyszerűbb példa:
1 Nőből és 100 Férfiból 1 gyerek szület amígy 100 Nőből és 1 Férfiból 100 gyerek születik azonos idő alatt
Még egy példa az a kép: hogy a Férfi erős hatalmas mindenhez ért és Ő a kenyérkereső, a ház ura, egy szóval minden irányítói munkát és cselekvést a Férfi csinál, bele értve a Nő szívének meghódítását is
Harmadrészt ez a hagyomány, a megszokás, a standart, a normális, az elvárt.... habár őszíntén szólva kedves kérdező én is kétségbe szoktam vonni ezeknek a dolgoknak a hatékonyságát elnézve azokat a nőnemű kérdezőket akik azért írnak az oldalra mert a Férfi nem veszi őket észre ők pedig hót szerelmesek... Miért tehetetlenek? Miért működhet ez a dolog másképp?
Pl.: külső nyomás (elvégre rengeteg ember fél bármilyen lépést tenni mert tudja hogy amint egy kicsit is kilép a saját konmfortzónájából a többiek egyből szívni fogják a vérét ami ellen nem lehet mit tenni)
F/17
17:
Szépen leírtad.
Egy lakatlan szigetre raknánk 10 nőt és 100 férfit, akkor abból csak 10 gyerek lenne egy év után. De még esélyesebb, hogy a férfiak kb megölnék egymást a nőkért és a 110 emberből 20-30 maradna kb :D
Egy lakatlan szigetre raknánk 10 férfit és 100 nőt, akkor abból egy év után lenne 100 gyerek valószínűleg. De az emberek sem ölnék egymást, mert mindenkinek jut elég nő. Max pár nő lehet megölné egymást féltékenységből, de ott nem lenne olyan tömegmészárlás, mint a másik esetben. a 110-ből egy év után is maradnak vagy 90 biztos.
A punci bizony fontosabb, mint a fa sz, úgyhogy az előbbiért menne nagyobb harc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!