Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Együttlét közben lelankad a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttlét közben lelankad a férfiasságom. Imádom, szeretem a barátnőmet, aki egy szexi, kívánatos, dögös kis huszonéves, de jó párszor előfordul, hogy együttlét közben lelankadok. Mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés

Nem szeretném emiatt elveszíteni, de azt sem akarom, hogy szenvedjen mellettem. Gyűlölöm a helyzetet, mert ilyenkor a párom mindig magát kezdi el okolni, hogy biztosan nem tartom már csinosnak meg biztosan megszoktam, de ez butaság, és ezt mindig el is mondom neki, észérvekkel alátámasztva, hisz' számomra ő tökéletes, belsőre és külsőre is, imádom, felizgat, semmit sem változtatnék rajta.

Nekem már korábban is volt ilyen problémám, nevezetesen hogy ha elzsibbad mondjuk a lábam, vagy a lepedőn kidörzsölődik, vagy a szőnyeg töri ki a térdem, akkor ez kellemetlen annyira, hogy 1-2 percre lelankad együttlét közben. De aztán után újra ment tovább a normál módon.

Viszont a párom sajnos annyira magára veszi, hogy már egy ideje mindezek mellett ott van bennem a "kell-érzés" is, tehát hogy bizonyítanom KELL, feszengek, félek, hogy nem fog összejönni normálisan - és hát persze így egyre rosszabbul jövök ki belőle, mert egyre csak rástresszelek, már az együttlét előtt, ami megint csak lankadáshoz vezet.

Hogyan tudnám ezeket a dolgokat kikapcsolni, hogy csak az együttlétre figyelhessek, élvezhessem a párommal annak minden pillanatát és a közös gyönyört?

Amúgy azt is észrevettem már egy ideje, hogy engem annyira nem érdekel a saját (el)élvezésem, mert csak arra figyelek, hogy neki jó legyen, elélvezzen, élvezze. Aztán meg hogy velem mi lesz, az már mindegy, annyira nem is érdekel az elélvezés, mert az már elég, hogy őt el tudom juttatni az élvezésig. Szóval ez sem túl jó dolog így utólag látva, talán ezen is változtatnom kellene.

Valamilyen építő jellegű, segítő szándékú tanács?

Köszönöm!

2016. szept. 28. 22:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10: Köszönöm a tanácsokat és a segítő szándékot neked is!
2016. szept. 29. 13:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Na újabb totális csőd...

Beszélgetős, lelkizős, összebújós, szerelmet vallós, ölelkezős, csókolózós, finoman pár kortyot mértékkel ivós este után a kezdet nagyon ígéretes volt, imádom, kívánom a lányt. Aztán egy kis előjáték és pár perc normál "keménységű" együttlét után újra lelankadt... A drágám próbált türelmes lenni, azt mondta, semmi baj, pihenjek, ami nagyon jól esett. De aztán többet már nem tudtam felállni. Újra azon kattogtam, hogy na most ne hagyjon cserben... de persze azonnal lelankadt...

A legrosszabb pedig, hogy a párom megint magára vette, hogy biztosan nem tetszik nekem, már nem kívánom, és ezért "nem áll fel". De ez akkora butaság. Ha nem kívánnám, fel sem állna. Az meg hogy lelankad, annak semmi köze hozzá - az agyamat kellene leállítani ilyenkor.

Tanácstalan és mérges vagyok (magamra)...

2016. szept. 29. 22:23
 13/16 anonim ***** válasza:
most legalább tudod, hogy nem csak akkor van, amikor begörcsöl valami.
2016. szept. 29. 23:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Túlságosan rástresszelsz, jelzem, feleslegesen. Nyugodj meg és lazulj el. Szerintem fejben van a gond.
2016. szept. 30. 06:28
 15/16 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Használd pár alkalomra a boom- boom-ot. Meghozza az önbizalmad, aztán már nem kell. Megrendelés és másnapra kihozzák! Szedd szét a kapszulát és a felét told be. Két napig csődör leszel!
2016. szept. 30. 12:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Basszus én is jártam így... azt hittem egyedi eset...😥
2016. okt. 4. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!