Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi ideig tartott a leghosszabb együttlét a párotokkal?
# 6
(Biztos fingom sincs a biológiáról, igaz, hogy az volt az egyik egyetemi felvételi tárgyam annak idején. :-)
Én meg azt bírom, amikor valakinek se csiklója, se hüvelye, de meg akarja magyarázni, hogy minden női orgazmus egyforma érzés. :-)))
Én értem, meg elfogadom, hogy férfi létedre vakon elhiszed, ha azt olvastad, hogy "brit tudósok arra a megállapításra jutottak, hogy ....", de nem érzed viccesnek, ha egy nővel akarod elhitetni, hogy ugyanolyan érzés minden orgazmusa? :-)
15 perc? Ne nevettessetek már, én még előjátékként is egy órát szórakozok legalább a csajokkal :D
Ne haragudjatok csajok, de attól, mert a partneretek 5 perces nyuszika még nem jelenti azt hogy minden férfi ugyanolyan nyeszlett gyorstüzelő.
Egyébként azok a férfiak ilyen gyorstüzelők akik túl korán kezdték a szexuális életet (nem ismerték ki előbb a saját testüket, ezért nem tudják visszatartani), nem sportolnak, dohányoznak, isznak (folyamatosan ki vannak száradva az alkoholtól), nem táplálkoznak rendesen, vagy épp túl nagy a farkuk (túl sok vér kell bele, nem bírja a szívük). Akire ezek egyike sem igaz az jó eséllyel túl fogja teljesíteni azt amit eddig nyújtottak számotokra az eddigi párjaitok.
Vessetek rám követ de én egyszer próbáltam számolni.
20 perc alatt 17 orgazmusa volt, lovaglóban. Természetesen nen igazán én okoztam hanem ő saját magának. Aki nem elméleti hozzászóló, az tudja, hogy ez az idő függ nagyon sok mindentől. Volt már 10 pec és volt már két óra is. Nincs két egyforma együttlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!